Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, June 4, 2010

Amca masuk saloon.... ekekekeke ;p

Ptg smlm (khamis, ni baru kuar draft) lps blk keja my hubby nak sggah jap alter rambutnya at saloon panelnya.... then kami 3 branak pegi la saloon favourite my hubby ni... hehehehe... (sebenarnya xde la saloon sgt ;p) alang2 dh kat luar, nanti dh blk umh mls nk kuar plk... sedang menunggu papa, Amca g round kat luar saloon. hehehe sj tgk2 smbil menghirup udara yg xberapa segar.. huhuhuhu... tiba2, dtg tuan pnya saloon, ckp 'akak... blh masuk, da siap....' kita yg terpinga2 pgg bby ni masuk ler igt ada apa.. rupanya papa Amca suh trim sket rambut Amca... ekekeke.... apa lg, Amca siap sedia pakai sutnya n get ready.... comel btl... hikhikhikhik... ;p

tgk pic yg sempat di snap... sbb mamanya pun kena pgg sama. xduk diam, biasa nih..... babab kang.... kikikiki... (^____^)






tgkla wajah terbarunya... ekekekeke sbnrnya xabs pun layer2 rambutnya, coz dia xduk diam, abs kain2 dia tarik... so, buat je la stkt smpat... pastu dia dh xselesa trs stop... hehehehe... but still better then before yeah.... ;p

3 comments:

~emma~ said...

hehe..comel je amca nie..buat muka serius yg tak thn tu..cam da besar je tgk..huhu
potong rambut layer cam papa ekk..HUHU

Elin said...

alalala...so somel la ini anak teruna...hehe..anak teruna ke..baby lagi ler...
emmm windu ar..lama tak jenguk amca..

~ maa ~ said...

emma: muka series tu mula2 pakaikan sut dia, dia lum pasan nk buat apa tu... sb tu duk diam lg.... ekekekek. erm layer xberapa layer la... ;p

lin: dtgla umh.... mcm jauh je.... bby lg ni... lum blh gelar teruna ye... hahahaha... waida' pun lama xjmpa... huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...