Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, June 29, 2010

Amsyar @ workshop

otw... sempat lg snap... huhuhuhu

Semalam blk keje my hubby cadang nk ke workshop sbb keta mcm xsdp je... something wrong katanya... pk2 nk buat balancing n alignment, then abis keja, amik Amsyar terus ke workshop kat semarak... bajet xlama ni, jap je sbb tu trs je xblk umh pun... smpai je ramai plk, kena tggu turn la plk, adeh... xpe awl2 lg tggu la... sementara nk tggu i p le jejalan kat kedai2 sblh tu, kat sblh tu ada kedai runcit, mini market, Ceria... bwk Amsyar. papanya duk kat workshop tu...

cuci mata sikit, beli jajan trs ke workshop blk. Adeh lum siap...

Lama nunggu mood bosan dh dtg... Amca pun dh xselesa ngn peluhnya,laparnya, penatnya. xduk diam dia... asyik gosok2 mata. masa tdo dah... nampak anak xberapa selesa, lalu di dukung oleh papanya... huhuhuhu.... erm diam jap....

muka bowink... ;p

Amca pun da rimas tgk gayanya... adeh... mama nya pun sama. lama gak tggu tu... tup2 tgk jam kul 7.30p.m baru setel. adeh... sesungguhnya, penantian itu suatu penyeksaan... kuikuikuikui ;p masuk je keta trs lena anakku... sian dia... 'pasni papa xbwk Amsyar lg ye....' kata papanya... hik ;)

2 comments:

Elin said...

sian amca..dah boring da lama sgt menuggu...muka amca ikut mama die la...somelllss..

~ maa ~ said...

hahaha... ye ke sama lin... kikikiki... erm, lama btl. bowink ler...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...