Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, June 4, 2010

Dugaan datang Lagi...

Pg2 otw g keja, ada plk yang xkena. hhhmmm accident. takut, panik, terkejut semua bcampur. xguna punya paria... bwk bas mcm org mabuk, parking mkn jalan... kenderaan2 kecik ni kena elak dia plk. skt hati, nyaris nak kena penumbuk je paria xguna tu ngn my hubby... Adeh, skt jantung aku yg duk pgg kemas anak kesayangan ni... nasib baikla dia diam je Amca tu... xde apa ngn dia... emm baru je repair keta, ni kena lagi... sian btl my hubby, terseliuh tgn pasal tertekan stereng kuat sgt, yela, nk elak dr tehantuk dada n my son tu.. nasib baik xde apa yg teruk, keta tu mgkin teruk... lg sorg staff yg naik motor tu, tergolek msk bwh bas, luka2 dia.. hancuss sebahagian motornya... hhmmm semua jadi tanpa dijangka. tiba2 je... patutla pg td mcm xsdp ati je kuar dr umh... tp buat xtau je... rupanya ada yg xkena. Astaghfirullah...

psssstttt : Benda dh jd, walaupun kita dh berhati2, masih belum tentu selamat... so, kena lbh bjaga2 n alert. pesanan ini utk kami sekeluarga n kwn2 juga... moga kita sentiasa dlm lindunganNya... Amin...

1 comment:

b.O.n.d.a said...

lOr..patut aa pasan adO xsiden kat gate 2 pagi tu but den laju jer kejar punch ikut pintu depan =p

isyk..teruk ke?
mOtOrcyclist tu saper?
mOga semua Ok la..

~ ekceli, trauma lps xsiden lagi thrill sbb rasa tak best nak drive..hOpe uOls semua Ok la yer =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...