Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, June 3, 2010

Hari ni, genap 7 hari Amca.............. ;(

Ibu mana yg xsedih bila tgk anaknya xsht. huhuhuhu... Amca dah seminggu cirit birit... sgt ssh hati. Hosp n klinik pun dh byk kali pegi. Latest smlm kat Klinik Hana Acasia tu. tp pegi hosp nak tahan wad je, klinik lak bg ubt n air garam je. Dorg xblh nk cr punca sbb walaupn Amca asyik yak je, sbb dia xdmm n sgt aktif mcm biasa. time nk tkr pempes je nangis sbb tuut dh bgkak2 n mlecet... siannyaa... mesti dia pedih sgt dh tu. hhhmmm xsng ddk ni.. nape agknya dia... byk pendapat kata nk beralih bulan, tp lama sgt xkan kot. tp sbb susu ke, nestum ke, susu ibu ke, cuaca ke, hmmm ntah la... fenin2... ;(

Hari ni mama dh tkr susu n nestum Amca, tgk mcmana keadaan. Hrp xde yak2 lg... xsng duduk dah... Adehhh... lemah 1 badan ku... huhhuhu....

1st day meragam, masa ni masih kt kg. mggu lps ni... sj candid time ni... rupanya melarat smpai sminggu... hm sedey2... siannya anak mama..... ;(

3 comments:

Elin said...

ala...ciannyer die...nape ni amca..ma try tukar susu...kot taksesuai ngan die. Tapi die tak demam pulak kan...waidaa' dulu cirit birit pastu demam panas...

Mayiskandar said...

ciannye amca...

Hafida Amy said...

alor..ciannyer amca..lamenye, smp semgu..tatut gak..huuuu..ib luq2 doakan amca cpt bek ye..amin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...