Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, July 16, 2010

Amca n Papanya demam panas. sgt sedey... ;(

Hmmm agaknya musim skrg ni kan. smlm dlm kul 3lbh ibu amca kol bdn amca pns, merengek2, bibir n mukanya merah2 sbb panas sgt. nk dukung je.... eemm tiba2 je. pg smlm anta ok dia... dlm kul 5 lbh smlm g amik amca, mmg pns. sedeh je muka dia.... otw blk, singgah klinik hana, tp buku lak xbwk... so blk je laaa... bg mkn ubt yg ada kt umh... blk umh badannya lemah je... kenapa amca ye... tgk dia

mskkan dia dlm buai, nk bg dia tdo... baru lps mkn ubat tu... sian

Tp dak ni xmau tdo lak.... main je bdn lemah pun...

Pg2 td anta gak amca kat umh ibunya, mcm dh kurang pns bdnnya. dh ok sikit. tp...

Papanya lg kesian, pg td kul 2 lbh bgn sakit perut katanya, muntah2, sampai kul 7 lbh td, bdn panas sgt... sgt sedeh... adeh xmampu nk cite. sebak rasa bila tgk org yg jd penguat semangat kita sakit. sakit bukan sikit2, klu dia dmm, mcm tu la. hhhmmm igt nk cuti. tp ada benda xsetel lg. esk ada taklimat mentor mentee, list group student lum setel ni... pasni tgk la, klu keadaan dia xkurang gak, harus aku cuti ni. sape2 pun, klu tgk hubby sendiri dmm pns or sakit mesti sedeh kan... tipu lah klu ckp xrasa apa2... ;( klu sikit2 xkisah, ni dia ulang2 muntah smpai bdn dh lemah sgt, siannya..... nk blk lah... xsng ddk aku.... ;(

2 comments:

Hafida Amy said...

adus..siannye ye kak..org n luq2 pun br bek ni..nmpknye virus tlh tsebar..huh...mmg sian, tp sib bek amy xjd demam aritu, nyaris2 je..klu x..sadis...

~ maa ~ said...

tu la, kesian sgt. aik, ada gak dmm xjadi ye. ekekekeke... em, sadis3x.... ;(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...