Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, July 12, 2010

byna n amca pnya hal

hurm, pg2 isnin yg penuh semangat ni, mcm2 hal. tp xpe, dh setel semua pun. pg2 td bgn kul 6, igt nk siap awl. tp lmbt gak, lps punch suma then anta amca kat umh babysitter, trs anta byna ke ukk, dah report duty ke pn yus, byna kena post kat k-space lak, ptm. hmmm kat situ dah terkalut sikit, bos besar en.saiful xde, yg lain meeting la, cuti la. tggal la byna terkontang kanting sesorang kt bilik tu. sian dia, gelabah labah je. hik, biasala 1st day... ops lupa nk inform, byna a.k.a my lil sis praktikal sini. mmg sepatutnya kat unit komunikasi korporat, tp oleh krn coursenya advertising, kena anta ke k-space but still of ukk unit. bila dah anta dia kat situ, dpt msg from ibu amca lak, kata dia xblh jaga amca ari ni, dmm dari smlm katanya. igtkan blh, tp xterdaya dia kata... sian... ptt masa anta amca pg2 td ibunya mcm xbermaya je, lemah je tp xde lak kita nk tgr psl nk cpt. pk2 mungkin dia ngantuk kot... huhuhuhu. Then, pk pnya pk mcmana nk setelkan amca ni, teringat lak kat sorang hamba Allah yg sgt baik hati n suka tolong menolong ni. hik.... mama leen. then kol my hubby srh tnya mama leen tu leh x nk tompangkan my hero tu kat umh bbysitternya.... dh xde idea sgt dh, xnk ler amik coti... coti dh tggal skeett... ;(

Dgn tergesa2, g amik amca n bwk sekali mama leen, blk umh jap amik apa ptt then trs ke umh bbysitternya. terkejar2 gak... sian tul kat amca, mama n papa terpaksa tumpangkan amca kat situ. tp xpe, situ ada awek, mesti amca suka. hahahahahaha..... lgpun amca bgs je ngn suma org ;)... dah, selesai masalah... tqvm 2 mama leen yeah... ;D hrp2 my hero ok la kat situ, jgn buli kakak waida udah le... dah la smpai2 td dh tarik bj waida, biasa nih... very notti ;p

2 comments:

Elin said...

heheheheh..no prob. nanti klu i ada masalah..u plak tolong..hikhik. Ala amca ngan sape pun nak kan...baguz2..

~ maa ~ said...

boley2... tq lin. insyaAllah,no hal pnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...