Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, July 6, 2010

eeeiiii geli den....

Alkisahnya, tghari mcm biasa la, kami suami isteri chewah ;p blk umh. dtg je my hubby jemput i kat fpqs, msk keta, borak2, sembang2, gelak2... msk je kwsn casuarina, ada something melekat kat celah2 jari kaki i... huhuhuh... i buat dono je la, dh biasa ada plastik2 kt tmpat ddk i sblh seat driver tu. then kitorg sambg sembang2... psl cite lawak pg td... opss... pastu i sambil kais2 kaki sambil borak. tp mcm lain je, apa menatang kt kaki aku ni... tgk2 ya Allah, trs ternaik kaki, ada lipas sesat... ptt lain je, rasa bulu2, bminyak2 je... eeeiiii seriau den... geli geleman beb... my hubby pun terkujat, dia pun terangkat sikit kaki. ekekekekeke... i tgk lipas tu mcm mabuk2 je, mcm biol je. xbyk bergerak... huhuhuhuhu.... sian ko ye lipas... smpai dpn pintu pgr umh, aku trs trn berkaki ayam, sementara my hubby duk terkial2 kuarkan lipas tu, aku berlari2 anak, cumil je... hahahaha time lari tu dh berkaki ayam, trs msk umh... geli xtahan dah... adeh... mcm2. dlm umh aku pn berjalan jengket2 weiii... terasa je lipas berbulu tu ada lg... ntah mana dtg leeerrr.... geli, weiii... eeeiii... ;(

tgk lipas tu... hehehehe smpt lg amik gmbo tu... ekekekeke ;p (sila abaikn siper tu ye)

Psst: kata penggantin diri tu ikut suka je... ahaks ;p

4 comments:

WaTiE said...

hehehe,,,, pasni slalu ler.. cek kalau kaki tue dah rase lain..

Elin said...

hahahhaaa..kelakar ma...eee geli den...tp org tak takut..siap kejar n senbur..tp tata takut..hahahah....tp kalau merayap kat kaki geli la jugak. Dlm keta org ada gak lipas..tp lipas kecik2 tu..geram tul..mana dtg tah...

Elin said...

p/s: wah...da cantik da blog..hihihihih..byr la upah ngajor...

~ maa ~ said...

wati,tu la. pasni kena tgk je klu rasa ngayap2... huhuhuhu
lin: tata tkt ke, org geli xtkt... kikiki... eeerrr syuki pun sama. hik. blog ni dlm proses penyesuaian ye. akn di update n touch up lg. hik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...