Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, July 8, 2010

Kemas Opis

Hari ni pg2 rasa mcm rajin lak. aku kemas opis, clearkan kat kaunter tu, asingkan2 result student, shred kertas2 xpakai, susun sikit2, hehehehe. eerrr... pn. emma azwin kita pun rajin gak tu, 1 opis update tagging... hehehehe... bgs. bila rajin dtg, semua benda nk nmpak cantik, dr kaunter luar, smpai kt meja sendiri. mcm seronok nak mengemas. tp klu m.a.l.a.s. dtg, aiyark.... erk ;p tgk besepah2 pun blh buat lilek jerk... heee, apa nk dikata kan, itu ler lumrahnya. semua pun mcm tu kan,kan, btl x, btl la tu... ;) kikikikiki ;p
klu kat umh pun sama, klu mood rajin, smpai lwt mlm pun bekemas je... xpe la sorg2 pun, tp da rajin dtg kan, seronok plk. hik. sambung blk bab kemas opis td, mcm2 idea dtg nk nmpak kreativiti msg2, tp klu xde idea cane. adeh, tolong pk kan sama emma, cane nk buat ayat ni... tiba2 plk blurr... pg td semangat, ngn bdk pap pun kena bebel kat aku psl nape xupdate buku tempahan btl2... sian dia ;p tp xpe, semua utk kebaikan bersama tu...
ok la, nk smbung pk idea best ni. keje lain hold jap ye... semangat nk cantikkan opis kobar2.... ekekekeke.... ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...