Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, August 9, 2010

hujung minggu d'hari sabtu....

sabtu bebaru ni, kami 3beranak xtau nk g mana... eerrr pk2, dlm kul 11lbh gtu, kami siap nk ke F.O.S yg baru buka. hehehehe sj je nk tgk cane gayanya, dh tu nani dh promote baek pnya dlm blognya... ekekekeke, apa lg, pegi je la... eemmm smpai je sana, tgk xberapa ramai lg org dtg, pg lg kot, dh round2... murah2 gak la. bj bby, rompers mmg byk n murah2. cantik2 gtu... hehehehe, ngap jgk la selai 4 my heroo ;p. Blaus pun cantik2, harga mmg dasat. nk kena pegi lg la ;p

ni gmbr sekitar F.O.S. hehehe sempat lg tu... ekekekeke ;p

Balik dr F.O.S, kami g mkn dulu, pastu xtau nk g mana, pegi bangi japlah umh akak ku yg 2nd tu... hehehehe... lepak2, msk2 nasi ayam, mkn, then g round2 lg kat PKNS bangi. saje je, survey apa yg ptt, maklumlam dh nk raya ni... mcm2 jualan ada... erm...

                          
tgk, persiapan jualan utk raya dh makin byk... tp lum sesak, kami tgk2 dr atas jee... heeee ;p

lepas ke PKNS, eerrr nk g mana lg ye, blk nilai laaa... kuikuikuikui... tp otw blk tu, terpandang kedai baby yg selalu disebut2... Manjaku... baru 1st time tgk kedai tu, apa lg... sggah ler... msk je, uuiihhh dasat, mmg besar n meriah dgn brg2 bby... seronok tul. ramai lak tu. ptt la mama waidaa' tu suka shopping kt manjaku ni. semua ada. lengkap. semua jenama ada.... baguz2... abis round atas bwh, tgk apa ada... hehehehe aiyark... terpandang walker sama amsyar, huhuhu. tp toys 4 baby ciput je.... ;( baru igt nk beli puzzle ABC cam waidaa' tu... yg tampal kt lantai tu.... cari2 xde laaa.... hurm... abs round situ, beli some food 4 amsyar, then blk leerr.....
tgk 'syurga' membeli belah utk baby... (^__^)

tp lum terus blk umh, lbh kurang kul 6lbh smpai nilai, sggah jap  kat nilai sQuare ye... tgk2 apa yg menarik situ... kot2 ada fesyen2 terbaru... heeeeeeeeeeeeee.... dh maghrib, baru pulang ke destinasiku.... kuikuikuikuikui... but, ada cite sedey le... my hubby unwell again... ;( terpaksa mc today... sori on behalf
;(

2 comments:

Elin said...

hihihihi...kelaka ma ni. Best kat Manjaku tu...mcm2 ada. Puzzle ABC tu ari tu beli kat cerrefour, alamanda. Lama dah beli. Ma ni soping2 jer kejenyer..

Maa said...

apa klakarnya lin???? biasa je. hehehe... mana ada soping apa pun, jln je lin. cuci mata... huhuhuhuhu ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...