Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, August 18, 2010

orang memberi kita merasa (^__^)

Semalam hujan lebat sekali, tapi time blk kul 5p.m tu, dh reda. kami trs ke night market beli brg2 basah utk stok seminggu pnya. mula2 smpai hjn lbt gk. pasar baru nk buka, org pun lum ramai, i terkejar2 beli brg, nk blk masak lg. hehehe. bos tecik tinggal dlm keta ngn ciksu dia. klu x, fuhhh huru hara nk beli brg. kuikuikuikui... dh siap, blk umh trs msk dapur, dh kul 6 lbh, nasi pun lum masak, alamak..... apa lagi, zzzzzup zzzzap, zzzzup zzzzap leerrr... kalut jap.huhuhuhu... tiba2 dpt msg lin.... hehehe

eemmm Alhamdulillah... bulan Ramadhan ni, murah betul rezeki. ptg semalam, mama leen bagi cucur makaroni, sedaaaappp.... xcukupla lin.... ;p. tq ye lin. eermmm dkt2 berbuka, tgh siap2kan hidangan dgr org ketuk pintu... rupanya anak jiran sebelah bagi bubur pulut hitam... sedapnya... kebetulan plk smlm xbeli pun kuih psl nk cpt, apa lg... mkn yg jiran2 bg la... tq 2 k.amy ;) sahur td pun i mkn bubur tu aje ngn milo, xlalu nak makan nasi... apa pun, Alhamdulillah... org memberi kita merasa, tp bila plk turn i nk kasi kat dorg plk... adeh... eerrrrr sbr... ;p
sgtlah sedap... yummmyy....

3 comments:

Mayiskandar said...

cucur makaroni tuh camner...1st time dgr nih...cam sedap jer

Maa said...

ntah,lin mmg suka buat makanan pelik2 kak, cucur kodok masukkan makaroni yg dh di rebus kot... lin, ajarla cane buat. mmg sdp pun... nk agi... hik ;p

Elin said...

hahahaha...sedap ker...nanti i bg recipe ek...ala tu tgk ketuk2 ramadhan ari tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...