Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, August 23, 2010

xtvt wiken

ai suma, lama xde entry baru kat blog kesayangan i ni rasanya. yela, dh musim audit, byk benda kena buat, failing la, kelam kelibut, deco opis la.... huhuhuhu. ni baru reda sikit. erm... wiken 2hari bebaru ni, byk xtvt kami... sebenarnya xde plan langsung nk g situ sini, suma on da spot planning...  start on saturday yea...
kami dpt info dr my sis yg duk bangi, kata metrojaya ada buat sale gile2 pnya kt picc, putrajy. so, pg sabtu gtau my hubby nk g jenguk la kt sana. memula my hubby mcm xberminat, tp bila i beria ajk, dia pun bsiap jgkla, kesian tgk wife dia beria nk g kot... hikhikhikhikhik... ;p bsiap suma lbh kurang kul 1p.m kami gerak... lwt gk, smbil2 tggu amca bgn tdo., tu yg gerak lmbt. eermmm lbh krg stgh jam smpai sana, trs intai2... mana tempatnya... tgk org kuar msk kt dewan tepi baru kami ikut... ya Allah, pnyala ramai manusia... nmpak dr jauh, suma yg keluar bwk plastik besar2... dasat. dh msk dlm dwn, org mcm ulat, nk bergerak pun pyh, amca papanya dukung, bwk stroller tp nk reverse pun xblh... smpit ngn org ramai. dugaan... tp dia pnya sale mmg hebat. gile2 murah... mgkin stok lama kot.. kuikuikuikui... semua jenama ada... pening2... kami ngap jgkla 2,3 brg... byna pun seronok duk serbu 'hepi hour'. lawak tul bdk tu. dia bpecah dr kitorg 3beranak nk kejar 'hepi hour' pnya psl.... hahahaha... ciksu amca ni beria sikit time soping, boros lak tu. haiiipppp!!!!

ni time dh abis soping... rilek jp kt luar dwn.... ;p bg amca mamam. stroller jd tmpt letak brg. huhuhuhu

Dah abs setel kat situ, kami g ke alamanda plk. dh kebetulan kt kwsn tu, situ je la tmpatnya kan.... round pnya round sale situ sini xabis2... dugaan tul tgh2 bln ni... huhuhuhu, org ramai gk. ye la dh ptg... suma baru nk kuar... smpai je, tgk deco lobi alamanda utk raya.... tanteeeekkkkk...

ni antara aksi amca otw... hehehe, dh pndai terima arahan bila mama ckp 1,2, threeeeeeeee ;p tgk gushi dia.... gg baru kuar 2 btg... hik

Alamanda deco... snap byk, tp dr ats je...

lepas round2 alamanda, kami blk leerr.... nk standby masak utk berbuka lg.... adeh. tp blk awl gk, dlm kul 4 lbh smpai umh.... ;)

Ahad pnya cerita lak, kami xde plan nk kemana mana pun. kuar jap g saloon trim rambut papa n amca amca dh bape kali trim rambut sjk lahir ni... ;p , then g giant beli brg2 basah... dah alang2 duk situ, round2 jap kat 9 avenue... hehehehe.... byk kedai2 baru kt blkg2 rupanya.... hurmmm nilai makin maju nampaknyaa..... ;p

smpat snap kt saloon. amca pnyala xduk diam, 2org yg trim rambut dia, sian hero mama, merah2 mata rmbut msk, tp gud boy, xnangis pun.... papa pun intprem. hik

amca @ giant, hari sama je tu, blk tkr bj n mandi amca dulu, sian.... rimas dia ngn rambut2.... encem x rmbut baru...  ;p

itu xtvt hari ahad, byna xikot... dia g sek mandu. hahahaha.... penat gak, tp bessshhhhh.... (^_^)

6 comments:

aSmiDar said...

byna dah nak ambik lesen ko??
huhuhuhu

Maa said...

yup. dh daftar n baru dgr ceramah.... beria sgt nk amik lesen. hurm

Hafida Amy said...

heee...amca potong rmbut lg ek..samela luq2 pun dh byk kali potong smp dh xnk tumbuh lak rmbutnye...heeee

Maa said...

a'ah la fida... amca ni, makin trim, makin byk rambutnya, tebal lak tu. sian dia rimas... luq2 tu asalnya lebat gk rambutnya, tp dh kurang. hik....

Hafida Amy said...

tula psl kak..he3..t bln 9 ni nk wat ckur jmbul lg, tp saje je nk join, ptt utk ank along..tp mak suh gak..heeee..igt nk ckur abis je pastu..

Maa said...

ooo... amca pun sama, papanya nk cukur bulat lepas raya. nk bg tumbuh rambut baru... ekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...