Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, September 3, 2010

1st out.

22 Ramadhan, rabu. 1st time kami berbuka kat luar. kebetulan hari tu brg basah dh abs kt umh aka xlarat, maklumla blk kg mggu lps, selasa ptg smpai. hurm blk keja ri tu, gtau my hubby kita berbuka kat luar je la. eermmm pk2 ok je, lgpun xpnh berbuka luar lg sepanjang ramadhan ni... huhuhuhuhu... kami pegi 3 beranak je, adik berbuka kat thai steambot giant wif opismate dia. dlm kul 6 kitorg g book tempat dulu n order makanan, then blk siap2 trs pegi. tergesa2 jgk, smpai je parking dh full. berlapis lapis parkingnya... adeh, sesak... kat Sunita tempatnya, salak lama kot... xmsk sepang lg rasanya.. emm compius2...

layan pic yg xberapa smpt nk snap ni...

gmbo senget ler... menu biasa2 je... tomyam campur, kailan ikn masin, ayam msk merah, telur dadar, sotong celup tepung n tembikai jus... yammmiii....

candid... ekekeke... papa tgh mjamu selera tu ;)


pggan mama nyer dh licin... hehehehe... sdp... ;) tp syg leerr... lauk2 xabs.... ish,ish,ish, apalagi, tapau le... ;p


gilir2 pgg ank teruna ni, xduk diam, letak kt bby chair pun xnk. huhuhu... abs pggan mangkuk nk capai, kaki sekali duk nk pjt ats mejala... ish lasak tul.


2 comments:

aSmiDar said...

Byna tak ikut ko??
huhu

maa ambik award kat blo ore dah tag nama maa.

Maa said...

byna ada majlis berbuka kat tempat lain. tu yg xdok nih. hmmm gano nk amiknya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...