Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, September 27, 2010

pre deco... ;p

ai... lama x update blog ni. kemalasan melanda... buka je selalu, tp xdtg idea nk mengarang walaupun byk yg blh dicitekan... hehehehe.

semalam, kami lepak2 je kt umh.... ptg tu je, dlm kul 4 lebih ajak my hubby g nilai 3. igt nk tgk2 bunga... ye la, dh lama teringin nk ada bunga tinggi tu 1 kat sudut umh. tapi asyik tangguh2 je... semalam pegi, memula msk kat tekstile walk, tp xde. otw nk blk, sggah 1 kedai, mcm menarik. tgk2, trs survey harga... memula tnya pasu bunganya... erm, harga blh tahan. xde mahal sgt... pilih2 bunga, akak kedai tu tnya, nk gubah sekali x? xcas pun... oklah... suh dia gubah sekali.... dtg penggubah ala2 lemah lembut gtu, tarik2 bunga yg dia nk match, dlm hati ni, uik sukahati dia je... mahai ni aku agk... hurm.... aku tgk je.... best dia cucuk2 tu....
tgk!
sesi survey2.... sgt byk pilihan...

tgh pilih2.... amca pun mikir sama... ;p suka msk tgn dlm mulut, gatai gushi... dahi amca yg masih lebam ;(

akhirnya, dpt jgk buat pilihan... peggubah pro menggubahnya.... yeay!

finish, n penjuru itu tempatnya yea.... ;p...

kosnyaaa..... adeh, bila dia ckp tu, kitorg saling berpandangan... hahahahaha... terlebih bajet sudaaaa.... huhuhuhu.... nampak je mcm tu, tp.... total is rm145.... pengsaaaannnnn.... (-,-) xpela, ada 1 dh cukup... huhuhuhu ;p sj nk buat seri umh... berseri keee.... blh laaa, ekekekeke ;p

pssst: rasa mcm nk touch up je sikit2 lg bunga tu... oke ke???? :/

5 comments:

~emma~ said...

cun..cun..ala ma tak yah tmbh pape..cukup da tu..beli bunga lain pulak...

byna said...

berseri ka??? hukhuk...

Maa said...

emma: oke ke camtu... huhuhuhu ;(
byna. weeiiii.. bseri la jgk... huh

Min Hamzah said...

ala tok rumah tak apa kuar duit sket...janji rumah kita cantik...

.:. Maa .:. said...

huhuhuhu... azab gk la nk bg umh cantik kak... ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...