Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, September 20, 2010

Selamat Hari Raya to my belove readers.....

this is a sticky mode... please scroll down 4 new entry... (-.-)

special from us... ;)

salam Aidilfitri dari kami sekeluarga.... mohon maaf zahir dan batin kepada semua kawan2, keluarga, saudara mara, silent readers, n semua pembaca blog ini, jika ada tersilap kata, terkasar bahasa selama perkenalan kita.... semua kekurangan yg tidak disengajakan, yg disengajakan harap dimaafi...  sob...sob...sob.... sedey plk... ;(

Moga Aidilfitri yg bakal tiba akan membawa seribu pengertian dan keberkatan kepada kita terutama kepada kwn2 yg 1st beraya dgn ahli baru... mcm kami, thn ni dh bertiga... Alhamdulillah... seronok pun lain sikit... ;) insyaAllah, khamis balik taiping dulu... then baru balik kelantan... teruja sikit 1st raya thn ni kat umah my hubby ;)

pesanan... semoga semua dlm keadaan baik n gembira... berhati2 dijalan raya.... igtlah org tersayang... jgn main mercun... bunga api xpe... (-.-)

Persiapan kami sekeluarga rasanya dh cukup... sekadarnya sahaja... tema kami thn ni orange yea... heheheheh.... jemput2lah dtg umh ye... kat taiping ke, kat kelantan ke.... rumah sentiasa terbuka utk kehadiran kwn2.... jgn segan2... kot2lah, ada yg dh selalu lalu ikut kwsn kg kami... ;)

akhir kata, salam Aidilfitri semua.... daaaaaaaaaaa..... (^___^)

psssttt: sape nk bg duit raya kat sayeee..... ;p

 

3 comments:

aSmiDar said...

selamat Hari raya maa, syuk n amsyar comei...

raya 1st je dapat duit raya dr cik da..
amsyar xdop mase tu..rugi la..kuikuikuikui....

Maa said...

selamat.... eh a.syuk ko amca comey. hik.... owoh cik da ni, hulur la xraya 1st pong... asalkan dibulan syawal. ekekekeke ;p

aSmiDar said...

Amca la..kihkih..a.syuk comei dmta maa.hehe

tgk balance la dulu..klau ade lbih..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...