Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, October 18, 2010

Amca, pool n frenz....

ai... nk story psl my son yg makin lincah ni... Jumaat mggu lps, blk keja kami saja lepak2 + borak2 dpn umh ngn jiran tetangga... hehehe, mmg camtu biasa pun. jiran i mmg selalu kat luar temankan ank2nya main... klu rajin, kami join la. klu penat senyum2 je... theee..... ;) jumaat tu, kami join la jap, alang2 amca mmg seronok bila kwn2 nya acah dia. smpai umh blk dr keja, ank2 jiran i selalu tgr amca jerit2 dr umh dorg... amsyaaaarrrr...... dh blk..! hik. ptg tu dorg mandi pool dpn umh tu. mmg selalu tgk pun. my hubby msk umh jap then kuar blk smbil dukung amca bwk g umh sblh... tgk2 dorg mandi pool, mula2 suma ajk amca join, heeee mcm amsyar dh bsr sgt je ajk2 yea... my hubby celupkan jer kaki amsyar... menggeletek suka sgt smpai abs bsh suar, kena buka suar dia pakai pempes je. k.amy aka my neigbour yg pgg. time tu i duk umh, my hubby panggil suh join sama, i kuar la jap, dhla ptg jumaat tu i kejang dr pinggang ke kaki, xleh jln... adoiii. teringat ank teruna tu, kuarla jp pelan2... dh tggal pempes da... kwn2 amca yg lain dh siap berbedak dh pun, siap mandi. borak2 smbil amca dipegang papanya, last2 celup kaki dia lg, abs bsh pempes n baju... huhuhuhu... so, apa lagi, alang2 kwn2 dh siap suma n dorg main dlm umh jiran sblh umhnnya, amsyar buat operasi... tgk tu ... (^_^)
mula2 celup kaki, suar dh bsh dh, tu pn teragak2 je, kaki pun jengket lg ;p

pastu buka baju... perasaan seronok dh dtg la tu... ;p

tgk2 kwsn dulu.... dh tau apa yg dia aim tu.... heeee

yeay... dh mandi... sowang2 je.... lps je dia main... heeee ;p

opsss... gmbr 18sx yea.... ;p

bila tgk dia dh abs main, kitorg angkat le... 2,3 kali dh tgk dia tenggelam timbul, air msk hdg, batuk2... hehehe tp xnangis, nk main lg... uih xblh bg lama2, trs angkat dia bwk blk umh, mandi lg sekali then pakai bj. kwn2 amsyar lak yg ikut blk umh... hihihihi....

dah siap mandi... tejuuukkk... ;p

turn kwn2 dia plk main kat umh amca... amca plg tecciiikkk... hehehe 

amsyar xsmpat pakai suar, dh beria nk main.... huhuhu ;)


ppsssttt: papa cadang nk beli pool utk amca, tp mama kata xbestla amca main sorg2... nanti la... ;p

10 comments:

Hezesuze said...

wah beshnye dapat mandi pool..huhu

.:. Maa .:. said...

hehehe... best2... pool tumpang jiran sblh umh nyer... ;p

nanie said...

waa...amca dh pndai mndi pool.bestnye...cpt2 la maa bg amca adk nnt leh mndi sesame cm kakak chica n adik amie.huhuuuu

~emma~ said...

kene beli baju mandi kat amca da nie..haha cumel jer nanti...:)

.:. Maa .:. said...

nanie: erkk... sabo dulu, nanti amca besar n blh berlari laju baru bg dia adk. hik ;p

emma: hurm... idea yg baguzzz... hehehe

Yan said...

mana ada budak yang tak suka air aka berendam.. Sampai melompat bil air kengkadang

::ku BUKAN aku:: said...

mule amca men air kat umah jiran...pastu plak jiran men kat umah amca..dah mcm taska laa pulak..hikhik....geram la tgk si kecik tuuuu..wlaupn dalam gmbr :-)

.:. Maa .:. said...

k.yan: btl2... mmg dorg suka main air. mak bdk sekali pun suka. hahahaha
ku bukan aku: hahaha... taska la best. ank sorg mcm ank sepuluh... kuikuikuikui.... geram ye, sbr... nanti xlama dah nk dpt ank sndiri tu... ;p

mizz feeqa said...

ala ha ala ha..comel nyer dier nii..geram tgk!!!1

.:. Maa .:. said...

feeqa: sbr2... xlama dh tu. darah manis tu ... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...