Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, October 22, 2010

angin petang @ Dataran Nilai...

Salam... nk cite pasal tempat baru yg kami 3 beranak sggah ptg semalam... citenya camni, semalam mcm biasa blk keja petang tu rasa lapo plk, then terus leer g tapau fastfood kat tesco yg tgh maju membangun tu... belakang tesco tu ada Dataran Nilai, tempat bersosial n bersantai yg baru siap... dh lalu ikut situ, sggah la jap... sjk siap kami xpnh sggah pun. lalu je... tp petang semalam mcm best je tgk ramai lepak2 situ. ada yg jogging, bebudak main2 situ... kawasan sgt luas n damai... hehehehe, mcm ayat karangan dolu2 je... ;p

tapi betul, dh smpai tu, i terpukau jap... rasa bkn kat nilai je, cantik betul... yela, Nilai ni sblm ni agak suram muram je tempatnya... oke, berbalik cite td, smpai je, kuarkan stroller amca, (mmg stroller sentiasa dlm bonet... hii) round2 jap, bila tgk kwsn... peerrghhh dasat tul nilai. cpt membangun... i rasa mcm terpesona jap. ekekeke.... tp jp je sggah, pusing2 jap terus blk. xpuas pun lagi, my hubby ckp, 'nanti la kita dtg lg.... mcm jauh jeee'.... hurm... kami pun pulangla, ye la perut dh lapo, nk mkn... nk buka makanan kat Dataran tu, segan leee... sbb nmpak mcm ada org tgh bincg2 lg pasal tempat tu... kontraktor agaknya.... hehehe... ni gmbo yg smpat i snap, bj keja lg... muka penat je... ;)

baru smpai.... (^_^)

tgk kawasan dulu.... nape amca masyam je tu.... ;(

nak balik daaaa..... amca xpuas lg tu, kang kita dtg lg ye... mlm best sikit...

♥ hero kuuuu (^_^) ♥


11 comments:

byna said...

waaa...besnye..tp mn i nye? xdepn pib b..ahaks

.:. Maa .:. said...

pib? xphm... nati kita g... a.ki ckp, nanti ajk ina. sng nk amik gmbr. dia xsuka amik gmbr n bergambo. hahahaha

~emma~ said...

best amca jalan2 ekk...
nk try gak la lemak2 kat situ..
mama amca kate best..

nanie said...

maa...nape watermark mu ade ♥?? mu wat kt meno.?? share la..kikikiii

Hezesuze said...

mmg besh kalo dpt spent time ngan family tercinta...huhu

.:. Maa .:. said...

emma, pegi la... syiok beb... tp nape lemak2? bkn lepak2 ke... ekekeke ;p

nani: ♥ mano plk? mu ni.... edit kat photoscape lee... hee.

hezesuze: besh2... heeee ;p

byna said...

eh2 slp..correction:pic b la... 0ps..suh b lak amek pic yer.. nk g jgk la nti..:p

Tihara said...

best ea..tk pernah lg g ke nilai.. :)

Yan said...

mata amca sama mata maa.. betui tak? ke salah?

Elin said...

beshnyer...da siap ek. dari dulu tata ckp..da siap nnt kita g...tgk2 da siap..besh2...

.:. Maa .:. said...

tihara: dtg la, best... byk perubahan da... ;)
yan: kak, eerr betui kot. hik...
lin: pegi la, xyh g dataran putrajaya dh nk lepak2. heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...