Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, October 15, 2010

Beriadah di waktu petang...

ai... hihihi nk cite psl riadah kami ptg smlm... selalu ptg2, kami bwk amca ronda2 ngn moto... amik angin ptg, amca pun  mmg dh tau, smpai umh petang2 mesti menggeletek nk duk kat moto, so apa lg, papanya ajk le g ronda jp, aku tkr bj then zasss.... rempit kat sekitar taman2.... amik angin kat playground,  playground kat depan umah je, hihhihi... selama i duk kat taman desa casuarina ni, hampir 2 tahun, xpenah pegi pun padang dpn umh tu. series beb, sbb tgk mcm ramai je, dgn bebudak main bola la... ntah. smlm masa meround, tetiba my hubby kata jom kita sggah jap sini... hehehe, seronok gak, bg amca main mcm2... amca mula2 smpai berkerut kening, xpnh smpai, pdhal hari2 lalu sini g n blk keje. sblm2 ni selalu g playground kat melati, jauh sikit dr umh hehehehe...

tu.... tgk lagak dia... (^_^)

mula2 smpai... muka kompius je amca. hik

papa segan2 je nk bgambo... mmg cam tu selalu, low profile... hiiiii

naik buaian...

apa la yg ditgk 2 beranak ni....

iyyah... nk naik ikut ats, org suh trn bwh xnk. gayat kot ;)

apa yg pelik sgt tu....
smileeee.... ;p

ermm... best, ok je tempatnya, tp biasalah. klu dpn mata xnak pegi, xheran la konon, sengaja nk g jauh2. pdhal oke je... nanti nk g lagi la main sini, nak ajak kwn2 amca ramai2 smbil bwk bekal nacik ngn cup ayam... ekekekeke

5 comments:

Hezesuze said...

bgus nye uols spent time ngan family...elok tuk tumbesaran anak..hehe

.:. Maa .:. said...

anak sorg... hehehe, xtau la ank ramai nanti camana. hik ;p

Hafida Amy said...

waa...bestnye g tmn.hik.luq2 pun tiap2 ptg mesti round2 kg nek moto ngan atok n nenek..time pose je dlu salu papa n ibu bwk nek moto..sbb blk awl skit kn..

Yan said...

Seronok Maa petang2 leh spend time dgn anak. Cam akak kena tunggu weekends baru leh. Selalunya the whole day lah..

.:. Maa .:. said...

fida: round2 kg lg best kn, blh tgk2 kwsn kg... heeee...
k.yan: sementara ada masa terluang kak.... kang bz, xde masa. ssh nk amik pluang cam ni... hik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...