Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, October 26, 2010

Besday gegurl ♥NUR AFRINA HUWAIDAA' MOHD HATTA♥ @ mc D

aii suma... nk post jgk pasal ni... hari spesel buat si bam bam Waidaa' aka dotter mama leen ni. Last Sunday, i dpt jemputan khas besday party @ Mc D drive thru @ bangi... i mmg dh tau awl pun ahad tu besday party si waidaa' ni, that why, blk keja ptg jumaat trs ajak my hubby g beli present kat dak bam bam tu... xblh ckp beli kt mana, kang pecah rahsia... absla mama waidaa' tau... ekekeke... ;p tp sure u x kisah kan... sekadarnya je, gaji lum... huhuhuhuhu.... dh siap beli 1 barang ptg jumaat tu, blk la kami... semangat kobar2 nk g ahad tu... heeee, tp sabtu, kuar lg beli paper beg nk letak itu hadiah la, tp i pk, mcm xbest je beli benda alah tu... then trs g beli lg samting bg nmpak best sket. hik. 

hari kejadian, i msg mamanya waidaa' tnya btl ke hari tu partynya... kang beria pegi hari lain... tp kitorg smpai agak lmbt... kul 6 kot. ye la, my hubby duk kemas n hias umh xabs2.... adeh... selagi xsetel, xkuar la kami... siap suma, baru cargassss.... smpai je org dh ramai, xde tmpt ddk... tp nmpak sgt seronok. ye la, i pun 1st time dpt jmputan party kt fast food ni... hehehehe.... amca pun pelik2 je tgk org ramai. nasib dia xmeragam, dh tgk ramai kwn. ada lak belon yg dia suka tu, oke leer...  

jom lyn pic yg xberapa nk ada ni...
time ni baru smpai... tQ 2 cc Azar tlg pgg amca, amca oke je... hehehe, mama dia excited tgk penantin... hik2... papanya mamam tepi tu je...
eermmm bgs amca, mesti dia xpesan ada benda kt kepala dia... sbb tu menten je benda tu... ekekekekekek ;)

tgh2 bz time ni, majlis sdg ke kemuncaknya... mama si waidaa' ni pun kalut2 xterlayan... ;/ cantikkan kek tuu.... 
erkk... mcm tembam je i... erm, dpt pgg penantin jp je, pastu mamanya dtg amik... kecik ati tul... ;/

My son ngn k.ti, amie bam2 n luQ2 tomei.... (^_^)

nk blk daaa.... smpat gak snap sekadarnya... k.zu n gegurl comel, reen n an an encem.... ♥


Kami doakan Nur Afrina Huwaidaa' menjadi seorang yang berguna dunia akhirat. Amiin... muaahh3... (^_^) ♥♥♥

6 comments:

Elin said...

wahaha...tomei2 nyer gambar...
ala ma, sori tak terlayan...tu yg suh atan amik gmbr. Klu ada gmbr nnt org upload yer... Malu la mak pak pengantin...pengantin pun buat hal sendiri jer..hikhik...ma, nape cantum2 gmbr..jadi tak clear ar...sedey tak dpt tgk gmbr pengantin ngan jelas..hikhik. Ma pun tak amik gmbr ngan kitorang pun.. :(. p/s: nnt besday amca cute..beli kek kat kedai tu ek...

Elin said...

eh tambah lagi...tq so much to amca n family sebab dtg...seronok sgt...and hadiah pun comel...wina da pakai testing semalam...cumilll...

Nurfurqan said...

Meriahnyer... rugi x dtg... hehe..
To Elin : Sowi ye x dtg... Afif demam plak..

.:. Maa .:. said...

lin: tQ sudi jemput... gmbr xde sgt la. candid2 je... nk amik gmbr ngn lin pun xsmpt... lin ramai lg nk lyn org lain. xpela...
Nurfurqan: meriah... hehehehe.

Hezesuze said...

owh alangkah beshnye kalo weols dapat join kan hehehe

.:. Maa .:. said...

hezesuze: besh2... akak duk mana ye, lain kali blh join... hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...