Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, October 28, 2010

JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI


1st time saya jengah kat blog ben ashaari yg simple n padat ni... dasat2... tu pun melalui kwn yg jg aktif berblog... tQ 2 emma...

bagi kwn2 suma yg masih baru dlm dunia blog, n masih mencari hala tuju sebenar, mcm saya ni, jom join promotion ni bagi mempromosi kan lg blog kita ke alam maya ini.... hehehe.

blog ben ashaari rupanya dh byk pengalaman, more info, jom terjah blog bro ben ashaari  (^_^) 

7 comments:

byna said...

title ma n emma sama..ahaks..:p pakat ko? hukhuk

.:. Maa .:. said...

mmg promosi yg sama
msklah. utk promosikan blog kita

byna said...

xreti la...

Hezesuze said...

weols pernah dgr nama dia jek tapi nak trjah xtau link blog dia hahahaha

so now dah tau skrg jugak weols terjah....hohohohoho thanks uols

.:. Maa .:. said...

hezesuze: kak, terjah jgn xterjah... baguih blog dia. ;)

aSmiDar said...

waaahhhh..fofular la blog maa pahni..heheehehe

.:. Maa .:. said...

da: perli la tuh. kuikuikuikuikui ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...