Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, October 28, 2010

NCI hospital

pg td lbh kurang pukul 11a.m, kami warga staff wanita, yan n emma, pegi melawat pn. Mazura aka my bos kat NCI hospital, sbbnya semalam dia kena operate tonsil. sian dia... sakit ;/ ckp pun xblh td. kami 3 org pnyalah excited nk g melawat kat NCI hospital tu, sbb xpnh2 msk situ, kuikuikuikuikui... ;p walaupun tmpt lalu lalang je hari2 hik.. ye la, hospital swasta kn... nmpak pun dasat je... mmg dasat pun, my bos ckp, check je pn dh dicas RM5++/.... eeeerrrkkk amatlah tidak terdaya.... huhuhuhu.... ;/ tp Alhamdulillah... dh selamat pun semalam, tp agak mengerikan jgkla ikut pd ceritanya... biasa klu tonsil, mmg minor operate je kn, tp bg yg mengalami je la yg tau minor ke major.... xde minor leerr...adeh, takut nyee.... tp sblm pegi, my opismate emma sms pn. mazura... tnya dia apa yg dia nk mkn.... kang beli sebarangan, tkt xblh mkn plk... tup2 aiskrim vanilla je yg dia blh mkn... n mmg itu yg di suggest doc utk lbh baik dan kurangkan sakit.... pnyalah cari abs kedai.... kat petronas jgk ada. tu pun yg conetto pnya... beli je leerr... hehehehe... perisa lain, nop (^_^)

see tis pic....  

bilik pun selesa... privacy... ;)

sempat lg berposing tu.... hihihihi, nk blk daaa

lunch @ rahimah kitchen


♥ Moga puan cepat sembuh n sihat selalu... Amiin.... (^_^)


6 comments:

♥ dak pink said...

haishh, takot la bace tntg operate2 ni. dan2 teringat bersalin. =p

papepun, moga puan mazura cepat sembuh. amin.

.:. Maa .:. said...

dak pink: erm takot2. bsalin tu klu blh jgn ler operate... ;/

Elin said...

ala..sian pn. maxura...hope she get well soon...

Best kan NCI tu...cantik n privacy jer tgk. Ari tu malina pun admit kat cni...suspect Denggi. Dulu kan NCI ni untuk cancer jer kan...

.:. Maa .:. said...

lin: ye btl, dulu utk cancel je. skrg dh xde. tp giler pnya mahal. huhuhuhuhu..... pn ma dh ok rasanya, dh kuar pun

mazura said...

tqvm maa...siap publish muka lagi..muka seposen jer kan....

tq lin ng ain also...insya Allah cpt sembuh...tpi mkn still tak leh kasar....

.:. Maa .:. said...

pn. mazura: pn ada komen rupanya, baru perasan... huhuhuhu, sowi publish psl ni... xpe, muka org skt bersih je... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...