Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, October 1, 2010

openhouse aka openoffice aka openhall...

ai... sekarang musim open2... mcm2 open. openhouse, openopis, openhall... hhmm... sempena hari raya. disamping rezeki murah n tuan2 umh yg pemurah, ada jgk jemputan yg liat nk join mcm aku ni... haiiisshh!!!! xbaik tul kan... tp aku pegi je memenuhi jemputan. yg xterdaya xpegi lah... macam hari ni ada sorang pensyarah buat mkn2 gk kt umh dia. tiap tahun, tp aku xpnh pegi lg. sian diaa... insyaAllah hari ni aku pegi walaupun mcm xlarat je. mood kureng sikit... huhuhuhu maaf along yea, klu terbaca blog saya nih.... ;p 'along' tu panggilan utk pensyarah tu kat suma2 staff fakulti ni. berkali2 dia msg n kol suh dtg... malam ni plk my hubby pnya jabatan lak openhall... btl ke hall... lbh kurang la kan. i blh join kew???? hihihihihi ;p. esk jiran tetangga i kat taman desa casuarina tu lak jemput... adeh... nk tdo laa... zzzZZZZZZzz. ni pun ngantuk dh...miggu dpn lak, openfakulti sini lak wif all student fpqs....huhhuhuhu... tp apa pun, i yg rasa penuh bertanggungjwb ats jemputan2 itu harus kepenuhi jua.... ekekekekeke.... ;p wiken lps pun ada beberapa jemputan tmasuk umh mama leen. beri gud la.... tp, bila plk turn i yea.... eeeerrrr tangguh thn dpn aci x kawan2???? nk rht laaa.... ngeeeeeeeeeeeeeeee ;p tp sesape yg sudi dtg nk beraya kat umh i dtg la.... di alu2kn. tp mkn kuih raya n kepek je laaa... blh x.... (^_^)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...