Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, October 29, 2010

Pandainya amca mengemassss...... ;/

entry ni khas utk my son... huhuhuhu mmg selama ni pun blog ni byk bcerita psl dia pun... ekekeke ;p, ni amca pnya operasi mlm td... mengemas xabis2... puas dh angkat dia... adeh... dh itu yg dia nak, mamanya biarkn aje... ni kt blk bwh, mmg blk tmpt dia main... tgh2 i duk ngemas dapur, ni keja dia... tgk2 dh separuh jln dia buat.. huh.. kebetulan time ni i ngn amsyar je kat umh, tu yg letak dlm blk bwh biar dia main, tp... hm buat la apa pun amca, asal amca xmeragam dah... lyn pic, penat oooo...

iyyah! iyyah... huh, sshnya nk naik...

hurm... amik... yeaayyyy...

manyaknye sock... amik suma....

baling!!! weeeeiiiiiii..

lagi....

yuhuuuuuuu....

ddk jp la

iyyah, smbung kt bwh blk...

Adeh, dh byk kali si amsyar ni buat operasi, tp mama dia kms blk, dia pun buat blk... dia geram tgk bj lipat elok2.... huuhuhu... nmpak gaya, papanya kena beli wardrobe ni huhuhuhu... ;p klu kain mama dh lipat pun, mcm tu gk. hohohoho..... amsyar ni, nk kena ni... haip2! geget dia ;( xabis kat situ je... smbg sepahkan toys plk dgn muka yg sgt series... sapa usik dia time ni, confirm kena jerit... 






lalu mamanya terduduk n pengsaaaaaaaaaaaaaaaaaan....... blink! blink! blink! kuar bintang ats kepala.... ;/

12 comments:

Yan said...

seronok kan mama ada org tolong kemas

.:. Maa .:. said...

yan: adeh, lawak dlm duka la kak,,, sabau je leerr... huhuhuhu ;p

Elin said...

heheh..bagus amca..buat lagi...

takpe la ma...die tgh nk belajar tu..

nnt die da penat n bosan, br kemas balik...umah org pun sama tunggang langgang klu waidaa' bermain2 (ayat skema).

Hezesuze said...

mmg ler pndai berkemas...bertambah selerak ade huhu

alaaa beseler anak2 usia camgitu haruss suka berkemas ahakss

aSmiDar said...

hahahaha...pandai amsyar..pahni g kemas dapur plak deh...

.:. Maa .:. said...

lin: adeh penat tul. byk kali dh ni... nasib baik amca kecik lg. hihihihi...
hezesuze: tu la... kms beb, dasat2.... ;/
da: pndai sgt dh ni, abs sbuah umh dh dia explore ni sbnrnya... kikikiki...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ NOR ♥✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

mengemas ke ape ni?.. hehe... mesti ibu dia penyabar org nyer...muka x b'salah je amca masa ni.. geram lak tgk.. chumeil... :)

nanie said...

weee ;-D cumelss jer amca mengemas.tlg mama mengemas lg ari2 taw.hahaa

.:. Maa .:. said...

nor: mengemas cara dia... kuikuikuikui... dh abs sbr la nor, tu yg biarkn aje... huhuhuhu... ;p
nani: jgn le hari2 mcm ni... pening kepala, baru sorg ni... adeh, ;/

::ku BUKAN aku:: said...

wwooooww!!sungguh rajin....hehehe..mamanye sila exercise ea....hihihi.tolg kemas skali.. :-)

Tihara said...

si comel wat ape tu :)

.:. Maa .:. said...

ku bukan aku: dh abs exercise ni... mamanya makin kurus, ank makin debab... apa cer... huhuhuhu ;p
tihara: dia sbuk duk buat keja dia... adeh, semput... ;/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...