Jom ikut Amca... (^_^)

Saturday, October 9, 2010

Sambutan Raya lagi...

Salam... eerrmmm hari ni sambutan hari raya peringkat Universiti ye... a.k.a tempat aku cari rezeki ni . ekekekeke... semua bergabung tenaga staff n student. tp kali ni, Fakulti aku bergabung ngn fakulti2 lain, so xde la bukak gerai sowang2. semua PP yg handle, kami yg sokongan ni makan je lerr.... hikhikik... menu kami ayam golek yeee... eerrmmm yummy... sgtlah sdp... tp yg down sikit kali ni buat dkt pavilion daaaa.... agk kureng sikit persekitaran dia nk dibandingkan dgn thn2 sblm ni, panas leer, tmpt ddk pun terhad... emm sblm ni buat dkt stadium tertutup. sgt selesa dgn berekonnya, lapangnya... huhuhuhu. dorang save bajet kot. xpela... sekadarnya (^_^)

Aku hari ni melaram warna orange ye, mmg tema raya thn ni pun. itu je bj yg ada. kesian x... kuikuikuikuik ;p n i bwk hero kesayanganku. tp jp je bwk dia... heeee.... sian... panas dia tu, ngantuk plk tu... huhuhu... lyn pic

tgk kamera amca... heeee ;p

tgk kamera tu mama... ekekekek ;p

papa lyn ank main pggan... hik ;)

nape muka i tu... ekekekek p

hi, malu2 semua ye...
same... hihihihi
hiii... smile... ;)
opismate yg best ni... ;p

cuba teka siapa sya.... hahahaha

12 comments:

aSmiDar said...

sblah a.syuk tu adik bradik ko??
oren jygak nmpak...nggeee

the bert said...

wah meriah..u mane ni??

.:. Maa .:. said...

da: tu cc lee... hahahahah... jmpa bj kaler sama, dia ajk bgambo. hahahaha

bert: USIM

Yan said...

maa,

mengancam warna oren awak tu. so tak leh sorok2..hee

.:. Maa .:. said...

yan: tu laa... striking tul... ramai tgr... adeh... ;p

Nor_Emylin said...

comelnya anak........aunty nak peluk amsyar boleh tak???? geramnyer.....hahahaha

Hezesuze said...

eh eh nape picta last tu main sorok2 muka kekdahnye huhu

.:. Maa .:. said...

emylin: bole2... amik ah. hikhikhik ;p
hezesuze: dia maluuuuuuuuuu ekekeke ;p

Hafida Amy said...

kak..kn ade lg sorg yg baju oren..nape xde gmbr die?hik3..cian amca panaz ek..

.:. Maa .:. said...

fida: xnk la msk gambr dia.... xnmpak leerrr... huhuhhu, tu la, amca panas plus ngantuk... ;/

~emma~ said...

ishh gambar anak dara sape yg last skli tu, malu2 pulak tu..??? (buat2 tak kenal..huhu)

.:. Maa .:. said...

uik, ank dara yea... oh no.no.no. hihihihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...