Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, October 12, 2010

Saya tengah kompius..... adeh ;/

eeermm... baru lps lunch ni, hari ni lunch ngn my hubby... kuar usim igt nk mamam kat acasia je, tp sgt hampa... semua sederet tutup. mcm berpakat je. hadoiii.... pk pnya pk, my hubby kata kt giant ada nasi tghari kan, pegi je laaa... tp mls nk beratur ramai2 dlm tu, mkn je kfc kt pintu giant tu... yg membuatkan ku sgt kompius adalah... time kami berdua2 an beratur tggu turn kt kfc tu, kuikuikuikui ;p, ada la sorg perempuan melayu terakhir ni, dia asyik usha2 je kami berdua, aku pelik... my hubby lg pelik... pastu himpit2 plk, mcm ada sesuatu dia nk tgr... tp tggu dulu... dh dpt turn, aku ddk tepi tgkap, dia usha lg, apsal dia tu, bkenan kat my hubby kee.... hakhakhakhakhak.... upps terlebih sudaaaa ;p dia mkn sorg je, tp sblm blah dia pndang lg... aku pun mcm familiar je muka dia, kwn blogger aku ke... hurm smpai dlm perjalanan blk tmpt keja pun pk lg smpai skrg pk... huhuhuhu
cite lain lak, otw blk td, ada student kot perempuan naik moto 2 org... main kluar je simpang kt MPN, rasa nk lekuk2 kepala dorang... sbb dorg, moto dr arah sana, brek mengejut, mengong.... my hubby pun pon2... tp slow2 je leee, tkt dorg tergolek lak situ... huhuhhu cuak la tu. huh skt ati den

berbalik cite kompius td... eerrmmm awk sape yea. penat la pk...

pssstt: kepada perempuan melayu terakhir yg terjumpa kt kfc td, harap komen saya klu awk kwn blogger saya yea... hikhikhik, nk tgr takut silap owang. (^_^)

5 comments:

~emma~ said...

peminat mesteri la tu..huhu

Lizzie Yasmin said...

kwn sekolah, kwn college, kwn tadika, jiran sebelah rumah kt kg, kwn setaman, kwn...bla bla... ex gf... ? ops salah sudah,,.hehehe..

jgn marah.. jom pikir lagi..
Knp tak tnya jer.. "awk nk autograf saya ke.."

nanie said...

maa...kedai kt acacia tu sume kene ttp 7 hari.kene dgn org kesihatan daa.....

aSmiDar said...

Mesti die nak ngorat abe ki tu..hiksss

.:. Maa .:. said...

emma: peminat? takutnya...
lizzie: uiks, klu btl gf harus ku cr itu pompuan aaa, pndang2 anben i plk. hik
nani: ye ke, mcmana sya xtau ni... patutlaaa... emmm, xbersih ke
da: jgn sekali kali okey.... hehehehe ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...