Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, October 13, 2010

Tetamu x diundang... main terjah je yea..

ai.... hehehe, agak kasar sikit tajuk itu kan... tp xde apa pun. i like.... kisahnya semalam (isnin ye) ni post draft ... ;), i n my hubby n my sis blk dr keja spt biasa, smpai umh pun dkt2 kul 6... rilek2, lyn my hero, kms dapur sikit... tetiba dpt kol from someone ckp otw dtg umh i.... uikkss i sgtlah terkujat okey.... sbbnya, tgh penat2 lagi, serabai... umh sepah2... dgn xready apa pun kt umh... xsmpat tnya byk someone tu trs off hp nya. hampessss... tetiba je terjah umah i yea... adoiii, xdapat tidak, i kms sikit apa ptt, top up kepek n biskut raya yg masih berbaki... kebetulan my sis puasa, dia msk apa ptt n i kuarkan apa yg ada dlm peti ess... nk goreng mi je, main campak2 je le, sape suruh dtg tetiba... orgnya adala lala ye, yg selalu buat kecoh... my frez @ sek teknik dolu2... huh. sesetengah kwn opis i mesti dh familiar ngn nama tu walaupun xpnh kenal orgnya, sbb i selalu sebut2 nama dia.. hehehehe, sowi lala yea, i tau u selalu baca blog i diam2 kan.... tp i cite yg baik2 je, sbb awk mmg baik.... ;p

Lala aka maznira mokhtar friendly orgnya, suka berkawan n kontak kwn2 lama dulu, that's why... dia sorg je kwn sekolah i yg i tetap kamceng smpai sekarang, eerrkkkk kamceng ke kita lala... kencing adalah.. huhuhuhuhu.... dia ni byk komplen, mcm2 xkena... gggrrrrrrrrrrrrrr........!!! umh i smpai ats dia check.... huhuhhuu.... nk kena tembak lala ni, tembak dia... picccciuuuu! piccciiiuuu!!!! tttrrrrrr....... hurm...  (^_^)

eerrm smpai umh i muka berseri2 je lala.... maklumla, baru kawin beberapa bulan.... makin cun melecun, nk jd mak andam la tu... hahahahah, amsyar pun ngam je ngn mok la... hikhikhikhik ;p bisness byk ni oooo.... 


tgh tgk hp canggih mok la... ;p

tepuk amai2, belalang kupu2... mok la nyanyi untuk amca... ;p

hubbynya xpernah bwk sekali.... nk sorok2 la tu... igt dtg berpasangan, to dia dtg sorg je dr tmpat kejanya.... ada ke ptt

ppsssttt: lala, u r da best frez in da word!!!! muaah... muaahh... eh lala, intv n44 ape cer??? berjaya ke??? org terpengaruh xkn xdpt... bila nk banjer sya... sila sms sya ye, jgn mkn sorg2... hakhakhakhak.....

3 comments:

aSmiDar said...

Bagus betula maa ni..
org mai umah terus masak..
idang biskut kering jola...hikss

.:. Maa .:. said...

da: xsmpai ati la... mcm sedih je hdg biskut... huhuhu. da meh la sini, ajk redha n ali mari shopping belah nilai ni, blh tdo umh ma... hehehehe, nanti ma msk spesel pyaaaa..... (^_^)

aSmiDar said...

Maa : hoo..nnt nk g gak buleh g umah maa la..
ado tmpat tido tu save bajet penginapan dop..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...