Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, November 19, 2010

Award lagi... yuhuuuu (^_^)


Salam, dlm hati ni sgt gembira... hehehe, byk plk i dpt award semenjak dua menjak ni... smpai ada yg xsempat nk ambik, xpe2 pelan2... ambik yg ni dulu oke... award ni i telah di tag oleh http://mirahanastory.blogspot.com.Terima kasih byk2 ye dik... igt jgk akak yg sempoi ni... eekekekeke... utk tidak menghampakan kwn2 blogger, secara rasminya i terima award yg sgt syantek ini, tp wajib jwb soalan2nnya... jom.


1 mirahanastory.blogspot.com di mata kalian.
veri nice blog. friendly gituw... ;)

2 name blog anda dan kenape anda letak name itu..
Life iS a Reward - tanda i Mensyukuri Anugerah hidup yg tak ternilai.... cheewah ;)

3 name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu...
http://syazmaa.blogspot.com - gabungan nama timangan i n my hubby... theeeee ;)

4 apekah kaedah dalam penulisan blog anda
semua pasal my prince... klu ada yg luar cerita my prince tu, sikit2 je, dicampur aduk dgn kehidupan kami je... xde cite psl org len pun... uppssss ;p

5 apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
eerrr sgt jeles n mula menggodek2 sendiri blog kasi hebat mcm org lain... huhuhuhu

6 bilakah blog anda diwujudkan
april 2010 rasanya... mls nk check tarikh btl2nya

7 siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
my opismate- emma, dia yg byk ajar i selama ni pun, tQ emma... heeee ;)

8 sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini...
tag ni yg leceh ni... ok, ini tagnya ye... org2 yg sgt rajin berblog ;)


done! adeh penat pk sape nk tag ni... so kpd sesapa yg bertuah tu... sila terima ye... n kena bg soalan2 ini kepada org2 yg anda tag itu... ok, slmt maju jaya.... babai... ;)

#1 syazmaa.blogspot.com di mata kalian.

#2 name blog anda dan kenape anda letak name itu..


#3 name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu...
http://mirahanastory.blogspot.com..mirahana tu aku pnye nickname...so blog aku ceritaku:)

#4 apekah kaedah dalam penulisan blog anda
kaedah?um...aku tulis sesedap rase,tapi banyak yang aku sorok2 jugak...takkan la semua bende na share..ta seronok!

#5 apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )

#6 bilakah blog anda diwujudkan

#7 siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda

#8 sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini...


6 comments:

byna said...

w0w...i pn terpilih n tersenarai..??? sungguh senyum smp ke telinga...ahaks.. b dtg nk amek awrad..hihi

.:. Maa .:. said...

byna: ye, amik2.... g blk cpt2 ye... heeee

Elin said...

adeh..tag2 ni yg paling lazy nk buat..k i terima.. :)

Lulu caldina said...

eheh..nice blog..sungguh pinky..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ NOR ♥✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

TQ Coz sudi tag nor... :)

ann @ hatiberbunga said...

tq.. dah amik n dah publish entry khas! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...