Jom ikut Amca... (^_^)

Sunday, November 14, 2010

berus gigi pertama ;p

baru blk giant... redah hujan td, hihihihi... biasala rempit je berdua, sbb amca tdo, tggalkn dia ngn cik su nya... g giant ada nk beli brg papa sbnrnya... tp i sggah guardian jp beli lip balm.... hehehehe,  sbnrnya nk cite psl berus gigi pertama amsyar... baru je beli kt gurdian td, sblm ni cuci gigi amsyar yg 4 btg tu ngn kain lembab je... xberani nk pakai berus lagi... ni baru nk beli bila tgk gigi dia dh kuat... saje je, bila amsyar dh besar nanti, buka blog mama ni, sure amsyar seronok tgk berus gigi pertama amsyar ni kan... klu xmsk sini, confirm amsyar xtau n mama pun lupa.... (^_^)

check it out... hihihi

ubat gigi tu dh ada sekali, xnk beli pun sbnrnya.... hihihi brs gigi 1st step...

Amsyar skrg suka gelak je... dgr je sape2 gelak, dia ejek ngn sepet2 mata... hahaha, lawak ;)

cute x... hihihi, kerusi yg sempat mama rembat kt giant td, laju je capai... ;p

sengaja sepetkn mata... gatai ni... heeee ;) tgn dlm mulut je, gatal gushi nk tumbuh gg lg...

testing2...
lagi gmbr amsyar... tersengih aje... hihihi, muah3... (^_^)

k, tu je... nite....

13 comments:

Hafida Amy said...

waaa...amca dh bl berus gg..luq2 still pkai berus gg yg masukkn jari tu je..sib bek die suke gosok gg..t lehla bl berus gg, dh b+ lak tu gg nye..hi3..kusi tu comeinyeee...:)amca pun tomei gaks..hik3

Elin said...

hehe..haah, kena belajar dr skrg...waidaa', baru ni gg geraham tumbuh lg..langsung tanak bg berus gg...coz sakit kot..tetiba jer kdg tu gusi berdarah..sian die. Sebab gg br tumbuh kot..skg ni stop berus gg die...just pki kain lembap jer..tu pun marah. Haah comei kerusi tu..ari tu jumpe kat jusco satu set ngan meja..cute. nnt nk belikan jugak tuk waidaa'..leh die study atas tu..hikhik. Amca tute gelak nmpk gg.

.:. Maa .:. said...

fida: amca baru nk belajar brs gg ni, tp dia cpt je phm, tnjuk brs gg ni kt dia, dia nganga nk brs gg... hihihihi, comel kusi tu ye, beli la kt luq 1. hik
lin: sian waidaa'... huhuhu. erm lama dh aim kusi tu, dh jmpa kt ikea, tesco, JJ, carrefour, last2 beli kt giant je... i ngap tnpa papa amca sedar, dia tgk2 dh byr pun... terror x.. kikikikiki ;p

byna said...

ape yg menarik perhatianku adalah 1: KERUSI..hukhuk

.:. Maa .:. said...

byna tgk smbil meleleh air liur n termimpi2 mlm... hahahaha... kasihan... g la beli nun... murah jah. ;)

ledya said...

maa...hati2 ngn kerusi tu...anak aku jatuh sokmo..yg kelako nye die jatuh telentang sambil pegang kusi....

.:. Maa .:. said...

ledya: ye ke, hahaha lawak2... yg mana 1, kakaknya atau adiknya... hihihihihi ;) aku sj je beli, nmpak comel, amca bkn ddk sgt, main je...

Akmal Baharuddin said...

amca nie sok besa ensem lah.comel sgt2,hoho.XD

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com/2010/11/tirai-kamar-5.html
salam.this is my novel..read if you have time and be my follower.i need around 200 blog follower to publish my novel...thanks...
babay cute!!!

schaa said...

cuterr lehhh...canteqq berus gg....acikkk nak lehhh

.:. Maa .:. said...

amal: comel mcm amal ke? hehehehe, Alhamdulillah, klu dh bsr igt nk dia jadi mcm amal lah... ada gelaran Ir gitu... Amin... (^_^)

DIA: ok, InsyaAllah...

schaa: blh2... amik ah... hihihihi ;p

Akmal Baharuddin said...

hehe,..amca lg super duper comel kot. insyaAllah.mane tau st hari nanti bakal jd engineer berjaya.amin.:)

.:. Maa .:. said...

akmal: insyaAllah... amal doa2kn ye... (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...