Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, November 12, 2010

curious thing... eerrkkkk..... ;/

baca tajuk, korang dpt agk x apa 'benda pelik' tu...

eerrrmmm, ada something nk kongsi utk semua... masa i blk kg last week, n i pegi umh akak sulong kat kb, ternampak ada benda yg agak pelik bg aku lah, duk tepi sinki dia... then aku tanya laa... mcm saspen je tgk bentuknya pun... bg gadis2 n wanita mcm i, mesti korang pk sama yg aku pk bentuk apakah ini... huhuhuhu.... 
tgk tuuuu...............................................

*
.                                                            
*
*
                                                             
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
.
*
tgk btl2... huhuhuhu 

another side... 

hurmmm... bila dirisik2 dr my sis, rupanya curious thing ni duk dlm buah betik... buah betik tu mmg akak aku suka, belah je nk mkn, ada sebijik benda pelik ni, bukan biji betik kecik2 mcm biasa, bijinya xde, bersih dlm tu kecuali benda ni je yg ada dlm tu... bersih putih benda ni aslnya. akak aku pn pelik gk sbb tu dia smpan benda ni. betik abis dimakannya.... huhuhuhu, begitu berselera... aku sekali pndang tnya, ' uish, what's that....' chewah... speaking beb ;p hahahaha.... dia cite la, nmpak sekali mcm baby baru nk jadi laaa katanya. mentang-mentang dia biasa smbut baby, heeee aku setuju, aku tgk pusing2 byk kali mmg mcm janin baru nk jadi... exactly. mcm real pnyalah... adeh, tu yg beria amik gmbr tu.... pelik2 x korang tgk....

tgk lg gmbrnya.....
gmbr blur sket, sbb amik ngn hp... maklumlaaa, hp xberapa nk canggih.... ;p

pssst: semua kuasa DIA utk kita semua..... (^_^)

4 comments:

~emma~ said...

ish mmg pelek..belek2 igtkan kulit siput...

Hezesuze said...

yelaaaa uols....berkali2 weols tgok pun macam baby kocik dlm peyut kan...huhu subhanallah!!

byna said...

mula2 tgk mnde len..kali kedua mnde len..kali ke 3 bru pasan...tat0ttttt...

.:. Maa .:. said...

emma: erm... tu la
hesuze: kan kak. sya setuju tu....
byna: hi... hihihihi.... ada sesuatu mungkin nk kita pk... mana tau kn.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...