Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, November 19, 2010

di petang Aidiladha....

salam... heeee sambg citer raya balik, ptg tu xde aktiviti pun kami... lepak2 kt umh je, pastu dlm kul 5 lbh my hubby ajak kuar ronda2 nilai jap, cari2 kedai ke... ekekeke... then siap2 trs pegi, ptg tu dh la hujan renyai2..., sejuk je... heeee.... tgk pic

ptg raya, dh xde bj raya... huhuhu, smpat lg bergambar ;p


hujan kt luar tu, sj pakai kn sweater kt amca, mama mls nk tkr bj dia, pakai siglet je tu... ;p

dh abs ronda2, blk umh je, suma kedai tutup. kuikuikui... nk dkt kul 7 da smpai umh...  sblm kuar ni dh dapat sms mama leen suh dtg beraya umh dia, tp dh nk maghrib pun, lps maghrib baru kami pegi, rempit je... heeee tq ye lin, ssh2 je jmput kami... chewaahhh malu plk. heeee... 

pic xsmpt amik, dak berdua ni je.... ;)

amcaaaa cool.... heee ♥

dak bam bam yg tomeiii waidaa' yg sgt ssh nk tenyum...♥ huhuhu 

itu je gmbr yg smpat di snap... makan mi kari, nyum2... dap... heee, lepak2 situ jp tgk pak pin, then blk lah kami... sblm blk, waidaa' salam ngn amca cium tgn tuuu.... hahahahaha... terpinga2 si jejaka, chewaah   (^_^) maluu... muah3... ;) bai....


8 comments:

Durratul said...

comel nya anak akak...cute bl [akai topi tue

NaniE said...

amca cute cam mama dia..

.:. Maa .:. said...

Durratul: hi3... tQ,
Nanie: alamak, malunya... ;p tQ

Elin said...

hihihi...cute dak amca...da upe syuki kan. Ala waidaa' biasa la..susah nk tenyum..ngan mama n walid jer die terkekek2.. Abah (husband) die ckp..nnt besar waidaa' ada a lil bit arrogant face...owh, noooo...manje ngan mami n abah dak waidaa' ni. Amca ptg ni mai la ronda2 umah widaa'.. :)

zuana's dear diary said...

anak comel sama mcm mama dia yg comel jgk

.:. Maa .:. said...

elin: amca menten cool je ngn sape2... hehehe... cute mcm syuki ke lin? ekekeke.... dimana tumpahnya kuah... hahahah..... btlla lin, muka garang waidaa' tu... hehehehe... eerrr ptg ni xleh ronda2, mau plh tepeng... yuhuuuuu

zuana's: heeee .... tQ dear...

Lulu caldina said...

mata tu sebijik dgn mata mama..
cute..

.:. Maa .:. said...

lulu: ye ke... huhuhu .p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...