Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, November 29, 2010

Hujung Minggu yg penuh kesibukan....

huhuhuhu... tgk tajuk dh tau kenapa ye, dr jumaat ri tu mmg beri bici... kikikiki... maklumlah sabtu tu besday boy nyer party... kalut tul, smlm ahad pun sibuk gk selain berkemas, n anta my cousin kt putrajy, g kajang lah n sblh mlmnya anta my mum n dad lak... huhuhuh... utk laporan besday boy.... tggu semua ye.... lum smpat.... heeee...
babai... (^_^)




3 comments:

Mazlina Mokhtar said...

hepi belated birthday amsyar..

sorry lmbt wish sbb jumaat hr tuh EL.. n x sempat nak bc blog.. hr nih baru dpt baca..

semoga pjg umur, berjaya dlm apa jua bidang bila dah besar, murah rezeki n jgn nakal2, dgr ckp mama ek.. hohoho

byna said...

huhu...saya mmg dh lme tggu cte ni..hik

.:. Maa .:. said...

mazlina: tQ...
byna: bc la... dh kuar... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...