Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, November 16, 2010

Special post 4 my Follower ... yg ke-100 (^_^)

Salam semua....

Sangat teruja nk buat entry ni... sebenarnya dlm hati dh lama terniat nk bg souvenir kpd follower i yg sgt setia... chewaaahh... hihihihi. nk tggu sape yg bertuah jd follower i yg ke-100. tp niat sorg2 n war2kn melalui mulut ke mulut je... xnk buat entry beria dlm blog, nanti kang suma nk tggu yg ke-100, sblm smpai 100 xde lak org nk follow... hehehehehe... dan hari yg penuh kedamaian ni, i dh dpt 100 follower iaitu http://manjaixora.blogspot.com yg jadi follower i yg ke-100 tu... tahniah2! n insyaAllah i dh janji utk bg souvenir pada manjaixora... tgguuu... heeee (^_^)

I pun org baru dlm dunia blog ni... baru nk belajar selok belok n byk baca pengalaman2 mereka yg dh senior berblog... n Alhamdulillah, sikit2 i jd makin terbuka minda nk aktifkn blog ni... moga sama2 dpt manfaat.... insyaAllah....  tQ juga kepada kwn2 yg byk tlg.... ;)

Rupanya dlm dunia blog ni, mcm2 ragam yg ada, yg kita xtau pun blh tau melalui alam maya ni.... huhuhuhu, moga blogger2 yg baru n lama dpt berblog dgn jayanya... asal jgn ada yg bermotif -ve dh laaaa... kan, kan, kan, xlupa kpd follower2 i yg lain2, i'm so appreciate u all... tanpa anda, siapalah sya di sini... uhukuhukuhuk

ok, itu sj rasanya, sama2lah kita berkongsi yg baik2.... kepada manjaixora, salam perkenalan n congrate to u.... jgn lupa kongsi2 cite k. slmt maju jaya.... (^_^)


saje masukkan header manjaixora ni ngn sweet dotter nya... hihihihi, u xmrh kn (^_^)

pssst: kpd manjaixora nanti kita ber'emel2' oke.... (^_^)

7 comments:

Mazlina Mokhtar said...

hehehehe.. thanks soo much sbb sudi buat en3 khas (perasan sekejap) utk sy.. hahaha..

lps ni kita boleh beremel2 lg ek.. mana tahu satu hari boleh jumpa di alam nyata.. hohoho

.:. Maa .:. said...

mazlina mokhtar: insyaAllah, nanti bg alamat emel awk k... blh i contact2... (^_^)

aiNulHusNa ^-^ said...

wah~~..wah~~..amat menarik situasi ini..hhehee..^-^

byna said...

rugi ja i xfollow yg ke-100..ahaks..lau x,konfem jd cm skg..tahniah3..

.:. Maa .:. said...

ainulhusna: ada lg nombor yg bertuah akn dpt hadiah, tp nombornya rahsia laaa... hihihihi... tggu... tp lmbt lg kot.... hik

byna: tlg jgn tamak yea... hihihihihi... sekali sudaaa... ;)

Mazlina Mokhtar said...

salam.. maa..

email saya : manjaixora@yahoo.com..

nnt leh beremail2.. hohoho

.:. Maa .:. said...

ok, tQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...