Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, December 8, 2010

2nd celebrate besday boy...

hi suma....
ni citer ahad bebaru ni.... kami 3 branak xg mana pun... lepak2 kt umh sudaaaa.... huhuhuhu, lbh krg kul 4 ptg dpt kol my frenz lala nk dtg umh i.... dia selalu camtu, klu nk dtg main terjah2 je... xbgtau awl2... adessss, bila dia kol, i ckp jgn la dtg time ni lala.... hahahaha jahat x i... ;p antara dialognya...

lala: oit ma, sya nk g umh awk ni...
me: hah...??? jgn la lala... esk2 je la.... hahaha
lala: ah, xkira, nk smpai dh ni... (hampess je)
me: jgn dulu lala... semua tgh tdo ni (termasuk i ye) kikiki
lala: ah xkira... (trs letak phone... cait! huh!)

i xjd tdo... trs bgn kms sket2, amca n papanya tdo dpn tv... xpela. xkejut dulu... n lala sms kul 5p.m la dia dtg (nasib dia bertolak ansur.... wakakakaka) ;p

kul 5 lbh dia kol dh otw... ok je la, tp mcm biasa umh i xde apa nk hdg... stkt air oren ngn kek lapis sarawak tu adala...huhuhuhu, amca dh bgn n i kejut papanya, i'm ready tggu dia...
smpai je, sekali bwk hubby dia laaa.... sblm ni dtg terjah sorg2 je sbb hubbynya selalu OS... hubby dia xpnh2 lg dtg umh i oke.... xpe, dgn senyuman yg plg manis i smbut kedatngannya.... hahahaha lawak je, kt tgn ada dia nmpk ada something, rupanya bwk present amca n key ep ci bucket.... hihihih malu i selaku tuan umh... nk celebrate besday amca katanya, nk tebus kesalahan la tu, sbb besday ri tu dia xdpt dtg... hurmm!

ok, kami sekali menjamu selera... terbalik lak, sepatut tuan umh yg hidang....ekekeke, tp ngn lala i dh biasa sgt, malu sket2 je... kontrol sket i coz hubby dia ada... xleh hu ha hu ha sgt ;p

besday boy... tersengih je manjang...

yeayy! mkn time... tq cheq la... hihihihi
 amca kamceng ngn uncle amer w/pun 1st time jmpa... ;)

uncle amer suka melayan... hehehe, tgh main train... (^_^)


cheq la wif amca... dh biasa daaaa...

hadiah dr mereka... cheq la beli baju kt amca yg 2 taun pnya umur... apa daaaa... huhuhuh ;p ats tu cokolat... mama je mkn, ;)

Apapun, tqvm ye lala, sya tau awk suka terjah umh sya yg cumil ni... hahahaha, nk test la tu sya bekemas ke x... ekekekeke, tp sya je xsuka terjah umh awk.... sian lala, eerrr klu lala buat mkn2, baru sya pegi... hahahahaha (^_^)

6 comments:

Hezesuze said...

wah sessi terjah tu...sib baik dia sempat call dulu kalo terus terjah lgi parah hehehe

.:. Maa .:. said...

hezesuze: dia mmg mcm tu kak... sblm ni mana ada kol2... trs dtg....huhuhu

Mira Hana said...

tgu mira lak terjah umah kak maa :p

.:. Maa .:. said...

mira xpe, dtg je terjah bila2.... hahahaha.... (berani ckp sbb tau mira bkn tau almt umh akak... hik)

Mira Hana said...

hee...takpe2..nanti kite cari..:p(bile pulak nak cari..heee..)

.:. Maa .:. said...

mira: ye, cr jgn xcari, bkn ssh pun, nilai kecik je..... hik ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...