Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, December 27, 2010

Amca n clown

aii... semalam Ahad, kami xde plan nk kemana2. cuma pg2 kuar anta cik byna ke kajang. dia blk kg daaa... kang nk msk kolej utk sambg 1 sem lg bulan 1 nanti... huhuhuhu sedeyyy ;p emmm smpai je hentian kajang, bas dh ada.... kalut gk, tp smpat je... kul 9.30 tempat smpai... then mkn jp n kami 3 beranak blk leerrr... smpai nilai sggah giant jap, sbb plan nk g anakku yg baru buka tu, utk tukar voucer yg dpt hari jumaat ri tu... maklumla, daftar jd ahli... hihihihi.. sj je smbil2 jln n cuci mata sama... i mmg gilesss sikit beli brg2 bby ni... huhuhuhu... sggup berhabis walaupn xberapa nk ada. teruk tul...emm smpai anakku, jumpa clown,hik. sonok beb. dia acah amca smpai amca takut n peluk papa kuat2... lawak tul... seee..... (^_^)

mula2 smpai dpt 1 belon cinonet ni... ntah apa clown buat bentuknya, mcm cat... ;p

heeee... sesi bergambo. sporting beb. clown pun slim je. hik bole laa....

ni bila dh kuar dr Anakku n nk blk daaa.... mama mintak lg satu kat clown suh dia buat ala2 'sword' gtu... ekekeke.... yg td dh rosak... ;p

ni gmbo bdk nk blk kg... beg gile bsr mengalahkn org nk g ebersi. muat 2org dewasa dlm tu..huhuhuhu ;/


6 comments:

·٠•●♥ NOR ♥●•٠· said...

siap amik gmbr ngan clown tuu.... smlm mia & afif pegi gak... tp malas nak amik gambar... segan lak... huhu... x sampai umah lg belon dah berubah bentuk diorg keje kn...

.:. Maa .:. said...

nor: tu la. sbb tgk clown tu beria lyn amca... hahaha... erm sama la amca pun, dpt belon dia pusing2 jd lain...

Yan said...

Kalau anak pertama, aku really excited. Memang untung anak sulung..

.:. Maa .:. said...

yan: hehehe. tu la kak. btl3... sya setuju. klu dh ramai excited gk. cuma kena bagi2 kn excited itu... hehehehe

Mazlina Mokhtar said...

wah.. seronoknyer amcaa tgk clown.. dpt belon free.. hohoho..

syazmaa, ada GA tag utk u ek.. hohoho

.:. Maa .:. said...

mazlina: hehehe... dia takut bila clown tu dekat... tq tag. akn ku terjah itu ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...