Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, December 1, 2010

kaletah si prince charming.... ♥♥♥

salam... 
lama xupdate blog lepas setel buat besday party amca tu... huhuhu, xsmpat daaa.... ada je yg xmengizinkn bila nk update blog ni.... huhuhuhu, skrg agk kalut sket, kat umh pun mana smpat nk update2 ni... bila jenguk je blog, ada leer si tecit tu pun nk jenguk sama.... huhuhuhu, nanti mama belikn lappy cumil utk amca okey.... hehehehehe ;)

entry ni cuma nk mskkan gmbr je psl kaleteh amca, aktif btl dia... mcm2 ragam n tabiat baru dia skrg.... xnk ckp byk, jom tgk...
hihihi... agk2 korang apa amca buat tu... skrg ni, klu msk keta kalut dia nk duk bwh kat tempat kaki tu... bkn buat apa, kdg2 syp je, termenung ke, main toys ke, tdo pun ada.... adeh mcm2 ye syg... ;)


ni lg karenah dia... huhuhuhu... time dh ngntuk klu msk buaian, sibuk je nk main dlm buaian, bgn then guling2 dlm tu, mama lyn kan aje, dh penat guling dlm tu trs tertdo... gmbr ats blh kanan tu dh lena tu... ;)

lagi... suka main cwn polistrin pastu koyak2kan kasi hancusss... hehehehe... ;)

lagi teletahnya... suka main tiang buaian... dia pusing2 tiang buaian tu smpai boring... ekekekeke .... ntah apa yg best... adalah tu imaginasinya kan.... ;)


haaaa... yg kat bwh ni best... bkn apa, sbb so funny la tgk dia.... dh pndai ajuk sape2 ckp, bila papa atau mamanya suh ckp 'amca, caaakkkkk aaaa.....' hihihihi, lalu dgn pantasnya dia ajuk blk then ckp 'taaakkkkk ooooo...' hahahaha..... gelak je kitorang dgr.... klu kita ulang lg, caaakkkk aaaa.... dia pun sama, taaakkkk ooooo.... ekekekeke ;p ok lah tu kn, janji dia dh pndai ikut... 1 lg, bila mamanya ajr sebut buukuuu... dia pun sebut blk 'ukkukuuuuuu!!!' kuat lak tu.... hik.... cumil je... ;p

tgk gmbr dia main cak aaa.... ni masa kat taiping.... (^_^)

1st amek kain dulu.... hehehe

dh mula ckp... taaakkkk ooooo.... hihihihi ;)

lagiii... tgh main sorg2 smbil mulut xbenti ckp taaakkkk ooooo....

hihihihi... 

isshhh cane nk kuar ni plk... huhuhuhu...

itu aje buat kali ini ye... nanti sambg lagi.... hehehehe.... babai (^_^)

7 comments:

Elin said...

alalala..pandai anca (waidaa' sebut)..hehe

.:. Maa .:. said...

elin: hehehe... amca bila ajar sebut nama dia, dia ckp accccaaaaaa... ;)

Akmal Baharuddin said...

comel sangat2~
:)

Mira Hana said...

alahai..cumel nyeee!mama amca nanti kish amca for kak mira taw3..cubit pp tembam dye tu...huhu..geraammmm

.:. Maa .:. said...

amal: hehehe... tqvm ♥
mira: muah3....! (^_^)

::ku BUKAN aku:: said...

hadui....kelakar btol laa men kat krete tu...comel je duduk kat bawah....hihih

.:. Maa .:. said...

ku bukan aku; hahaha... dia suka temenung kt bwh tu... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...