Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, December 3, 2010

kisah di sebalik 'felt craft T' besday boy....

salam semua...

entry kali ni khas mengisahkan psl felt craft T-shirt besday boy itu... oleh kerana ramai yg bertanya n nak tau psl tempahan itu, di sini sya menceritakan..... kikikiki... ;) ayat karangan zaman dulu2... idea ni tercetus dari anti emmaazwin ye... sgt kreatif dia... hihihihi, memula sj sembg2, byk pendapat. mula2 plan asal nk tmpah gk utk mama papa besday boy n pakai bj yg tulis 'mama' n 'papa'.... sekali papa amca segan daaaa.... ekekekeke.... sian dia, so xjd then buat je utk besday boy... cari pnya cari, survey pnya survey kt tenet n gugel, setelah diperkenankan dan di telitikan dr segi jahitannya, sya dgn ini bersetuju menempah baju itu kat handmadebygee... weeeiiiii, akhirnya i cite jgk oke.... hehehehe.... then koling2, msg2, tnya rege, design bagai.... so i deside utk beli bj sendiri then pos je... bj cari kat RS je... heheheh k, xyh ckp byk... tgk tu...

sblm send ni... rupa sbnr bj... hehehehe, bj ni bsr skit, dh xde yg saiz kecik lg... xpela kn

ni dah smpai lbh kurang seminggu lebh anta... sgt teruja oke... simple but so nice... xsuka crowded sgt...
eeerr crown tu i yg pilih utk design... ;)

blkg... i yg bekenan letak blkg '1' ni...hihihih

close up... 


then hasilnya..... peeiiiiuuuuuw..... tgk tu, hehehe


kwn2 yg berminat, sila ke blog beliau @ http://handmadebygee.blogspot.com/ okey...
semua design blh cadangkan.... order, jgn order.... (^_^)

eerrr... ada sape2 nk buat part time x.... hehehe.... ;p


7 comments:

byna said...

saya sgt berminat utk mnempah design keroppi..tapi tauke die bersalinkn..huhu..

.:. Maa .:. said...

byna: alo byna... lum bersalin, tggu hari n stop amik tempahan right now... 2 b continue after born... hehehe, if u so interested, u can contact her n just emel oke.... ada phm ka ;p

byna said...

phm...hukhuk

.:. Maa .:. said...

byna: gud!

Hafida Amy said...

ooo..wat kt ctu ek...k, leh ler order utk papa luq2 dlu..hahaha...

.:. Maa .:. said...

fida: nape kat papa luq2? bkn kat luq2????

Handmadebygee said...

salam..

thanks maa sbb publish pasal baju nih...

minggu nih saya last amik order ...
nak rehat n tunggu hari..

thanks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...