Jom ikut Amca... (^_^)

Sunday, December 19, 2010

main


ni time mood dia baik nk main. xpedulikn org dh duk main sorg2... time ni jgk mama amek kesempatan buat keja lain. tp klu mood dia xok, lambakkn mainan semua pun xlyn... adeh, biasala bdk2 kn... baru ank sorg ni, ermmm korg2 yg ada ank ramai mesti lg byk karenah sorg2 kan... hehehehe... cane la agknya... sabar2... (-.-)

11 comments:

ann @ hatiberbunga said...

wah.. baiknya dia duk main leklok kt situ.. klau my kids, harus bersepah 1 rumah! bleh gugur jantung woo..

byna said...

bilik 2 dh jd tmpt permainannya...ngeeeee

.:. Maa .:. said...

cik ann: time mood ok mcm tu le. diam je main sorg2... klu x, xde jgk mcm ni... huhuhuhu

byna: ngehngehngehngeh... ;p

Yan said...

Dia nak kawan tu Maa..hee

.:. Maa .:. said...

yan: hah???? nanti kak... huhuhuhu, takut lak rasa tiba2... ;p

Mazlina Mokhtar said...

ahaks.. sama gak dgn my doter oyin.. klu dia tgh ada mood men mainan dia, dia x peduli keliling dah.. mmg senang sy tgk tibi.. klu x dialah konker tibi.. x hbs2 ngan tom & jerry... huhuhu..

.:. Maa .:. said...

mazlina: ye ke... hehehe. spesen je kan. amca suka tgk tom & jerry, klu tgk gelak sorg2... kelakar je. hik

Akmal Baharuddin said...

wah..bnyknye maenan die.hehe...bile amca nak dpt adek nie..hehe

.:. Maa .:. said...

amal: menan biasa2 je, xleh beli mahal2. kang hancuss amca ketuk... dh byk mcm tu. huhuhuhu ;p eerrr adk??? jgn dulu, takut lagi ni... adesss, sakit oooo ;/

Lyana said...

salam maa..i follow u back k..

kalo yana..selagi budak bertiga tu tak tido...memang payah nak buat kerja umah..hukhukhuk...

kalo tak pun kurung dorang dalam bilik kasi menan camni...hahhahahaa....

tapi slalunye ainul ayra tak layan sgt menan..dorang lagi suke main2 same2..

**kene bagi adik ni..hikhikhik

.:. Maa .:. said...

lyana: ada adik beradik sure lg seronok main sama2 kn... hehehe... erk! adik???? nanti dulu... amca tecit lg ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...