Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, April 29, 2010

Lumrah hidup...

Dari hari selasa, aku xberkesempatan nk buka blog ni. hhmmm kursus dari hari selasa smpai semalam. Byk info berguna dapat dr kursus tu... moga2 ilmu yang dpt, blh la dikongsi n dimanfaatkan bersama. Kdg2 dlm kelas tu boring gk, maklumla dh lama xdgr ceramah pjg2.... huhuhuhu... dlm berkursus tu mcm2 cerita aku dgr dr kwn2ku... moga2 dr cerita tu blhla kita jdkan teladan dan pengajaran.... mmgla, dlm perhubungan ni, kena ada kejujuran dan keikhlasan, jgn ada sikit pun nk selindung2, hargailah apa yg dah dimiliki.... (@,@)

Monday, April 26, 2010

Weekend@putrajaya...

Hujung minggu yg lps, xbyk aktiviti yg dibuat. cuma sabtu lps bwk my hero g round2 kat Dataran Putrajaya, kebetulan hari tu ada gerai2 Asas Tani, eermmm apa lg, blh cuci mata tgk brg2...



sambil tu, seperti biasa byk gmbr2 aksi Amsyar n papanya yg dh di candid, hehehe... tgk la aksinya... sgt Comel... (^___^) terhibur jgk la, seronok... lama x bersosial kat dataran tu bwk bby... suka tgk gelagat org ramai kat situ. mcm2 ada, blh tergelak tgk...lps tu, kitorg g Alamanda, sj je mengisi masa lapang... tu je tmpt yg selalu pegi pun... ;)

Friday, April 23, 2010

Alhamdulillah...

Hari ni hero mama genap 5bulan... dh bsr, kejap je rasa.. makin lasak n naughty... seronok mama tgk Amca makin aktif n sihat.... Alhamdulillah, mama doakan Amca jd ank yg baik n ikut suruhanNya... insyaAllah... we luv u so much... k, nk start buat keje daaaa....
to b continue yaaa..... (',')))))))))<



Syg ank papa... erm... rindu la klu sari xtgk...

Thursday, April 22, 2010

sGt TensiooooNNNN !!!!!

blk dr tazkirah pg td, igt nk la jenguk2 kt blog jp, hhhmmm hampeh, tgk2 dh kena block... apa la dorg ni.... semua benda nk block, block,block. igt kitorg xbuat keje ke.. tension btl laaa... huh.
geram,geram,geram, sktnya hatiiiiiiiiiiiiiiii.... huh! Amsyar.... tlg mama.... (@.@)

@#$%^&*~!!!!!!!

Wednesday, April 21, 2010

Lunch...

tghari ni kuar ngn hubby g lunch n giant, beli brg bby yg dh kurang kat umh bbysitter. otw tu, snap,snap dulu... tgk ler gmbr2 my hubby yg xberapa gemar bergambar... huhuhuhu... candid je leeer...

dlm candid2 tu, sempat gk senyum sikit2 tu... hahahaha... sian dia, kena snap.. sowi abg ye...

Pagi yg Ceria...

Hari ni agk tergesa2 sikit nk siap g keje. My Hero bgn awl daaa.... dia pun nk siap2 jgk... sarapan ngn roti canai telor, minum soya.... eerrkkk agk memuakkan... hhhmmm
sebelum mulakn tgs, tgk2 dulu gmbr Amsyar yg baru transfer dr hp papanya... hehehe... sejuk ati tgk dia tersenyum.... ;)
target ari ni nk alter2 sikit blog n touch up apa ptt, maklumla saya baru belajar.... kikikiki...

Pinjam cap papa nyer...


Baru bgn tdo... suka sgt...


Tuesday, April 20, 2010

Assalamualaikum....



Permulaan pertama...
sbnrnya sj suka2 je create blog ni, teringin... dh lama nk buat, niatnya dr sebelum hidup bertiga lg. , cadangnya nk buat time dh bertiga. Alhamdulillah, skrg dh bertiga, cuma tggu masa yg sesuai.tp asyik tangguh2 je. oleh kerana keadaan dan masa mengizinkan skrg, maka ter'create la blog yg x seberapa ni... InsyaAllah, jika keadaan xbz , hidupla blog ni hingga bertahun-tahun, hrp2 mcm tu la... ;)
Dengan adanya blog ni, blhla bercerita byk sikit psl my hero Muhammad Syafiy Amsyar b. Syukri yang makin lasak n naughty.... Amca... we love u so much!!!! (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...