Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, January 4, 2011

Amsyar Pembuka 2011 ...

Salam semua... setelah bercuti, ni hari 1st i msk opis di tahun baru 2011... hari jumaat ri tu i keja n semalam cuti blk kg. sedar x sedar, dah msk tahun baru kan... Alhamdulillah... umur pun dh bertambah... erkkk mcm xcaya je i dh menghampiri ke 30! adeh, sesak jantung den... ;p moga tahun ni lebih baik insyaAllah... semua yang baik2 je kita nak kan... n terutama pada si jantung hati sya Muhammad Syafiy Amsyar... moga membesar jadi ank yang bijak n baik... Amin... kepada my Luv juga... semoga kita pelihara rumahtangga kita dengan cemerlang... insyaAllah... hehehe, ciput je azam sya. tp penuh bermakna... pembuka tahun baru ni, amca jgk tampil dengan gaya baru.... ekekekeke... seeee..... so encem my son ;p

weeeeiiii... rambut baru... hehehe... 

tergelak je ye... td punyala ngamuk... hahahaha

left side... ;p

olololo... moncung mulut...

blkg. hancuss impian nk smpn pjg...huhuhuhuh

ada cite disebalik rambut baru amca ni ye, ptg smlm smpai je nilai dari taiping dlm kul 4.30p.m trs cr saloon nk trim rambut amca ni, g perfect saloon, tutup. g kat CIS saloon gile mahal... last g kat umh je kedai an'ne... (erk btl ke eja tu... ;p) hahahaha... org suh kemas sikit je tepi, sekali dia mesen smpai ats... huh. abs rambut amca... dh la amca muka cuak tgk muka anne tu, bila dia on je mesen kepala amca.... melalak menangis tersedu2... adeh sian tul... xde perasaan pnya an'ne... papa ckp 'cukup2', dia lagi nk mesin... amca dh jerit2 merah muka2... sian tul. last2 i dukung dia basuh muka trs kuar dr kedai tu... si an'ne xpuas ati siap ikut mama smpai luar smbil pgg gunting... hahahaha gud bai ye an'ne... lum tentu kita jmpa lg... hakhakhakhak... blk umh trs mandikan dia, nasib baik tgk2 rambut dia ok gak la... cuma xberapa kemas... xsmpat... tp oke je... sian btl amsyar... sayu hati tgk dia nangis smpai sedu2... mmg takut dia... nk kena an'ne ni! huh (^_^)

6 comments:

Elin said...

kekekek..kelakar..gitu ke citer nyer...sian ane tu (camni la eja)..siap follow sampai luaq..bersungguh2 tu. Tapi tetap encem la anca (cara waidaa' pggil). Ari tu pun org g potong kat CIS tu..rm33..memang cis bedebah..die kata cut 1 free 1...last2 org ckp nak price for cut 1 jer..haha..die bg pulak.

.:. Maa .:. said...

elin: tu le cite nye... hampeh an'ne (emma nyer eja) hahahaha... org g kat cis tu nk harga camtu la, syuki pun ckp cam lin... hahahaha lawak trs blh je... mcm tu la, cut 1 free 1... hampeh tul... trs belah je smbil rembat cekelat sbijik! kikikiki ;p

~emma~ said...

an'ne (kiki)nie mmg kurang asam laa...sampai ati potong rambut anca (ikut waida jugak la..) camtu.. eee an'ne tu tak phm bahase melayu gamaknyee...

.:. Maa .:. said...

emma: agaknya kot... tp bila tnya harga tau jwbnya... papanya ckp, blkg jgn mesin, gunting je... dia angguk2... last2 mesin xigt dunia... huh!

Akmal Baharuddin said...

wiwit..rambut baru..encem la..;)

.:. Maa .:. said...

amal: hehehe, encem sket2 je... klu pjg lg ok kot... kikikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...