Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, January 24, 2011

boleh ke sya jd macam dia...?

salam... hehehehe.... tajuk tu menunjukkan cita2 sya dlm dunia blog ni yea... berangan je lbh kan... xla... cita2 tu.. ;p pg2 terdengar kt hot.fm cite pasal sorg blogger blh capai RM1juta setahun... giler dasat! huhuhuhu.... bila dgr2 rupanya dorng bercerita psl sorang blogger ni yg income dia tiap bulan cecah RM12ribu hasil blog nya... blog dia cite psl diri dia je n family... dasat kan... ni buat i berkobar2 nk jd mcm dia... tp boleh ke... hehehehehe... entry pun kdg2 je post. xbest lak tu... simpan dlm hati je la... huhuhuhu (nada merendah diri tu ;p)


erm sesape yg baca paper ahad ritu pun mesti dah tau kan... topik utama tu... huhuhuu....  pssttt tgk jom sape redmummy ni...

Namanya mira abu bakar pemilik blog redmummy.com...blog peribadi paling popular yang menerima hampir 4 juta pembaca setakat ini.


muka dpn Ahad pnya cite...
dasat beb...

ni paper thn lps... April rasanya...

sempat amek header dia... heee.... 

pssst: kena kuatkan usaha... buat sampingan kat rumah... huhuhu blh ke ;p

10 comments:

~emma~ said...

bole ma..usaha tangga kejayaan..huhu

.:. Maa .:. said...

emma: yea... bila taun gamaknya.... huhuhu ;/

Cik Tqah said...

xde rezeki nak jadi cm die..huhu.. kalo xbw xde orang nk skodeng belog

.:. Maa .:. said...

cik tqah: hihihi... nape ckp mcm tu... mana tau tiba2 blog cik tqah lak ditempah dia??? haaah xmustahil oke... hik

Cik Tqah said...

hehe..doa2 la yer..hihi

Hezesuze said...

boleh uols...usaha tangga kejayaan...lgpun 5 tahun dia berbloging baru dpt income RM12k tu hehe

.:. Maa .:. said...

cik Tqah: insyaAllah...

.:. Maa .:. said...

hezesuze: erm blh2... kena yakin kan kak... huhuhuhu...

Firdaus Kasim said...

rezeki dia dah Allah tentukan kak.. em kak punya comment box nie ada word verification la.. x nk buang ke? hehe

.:. Maa .:. said...

ye ke... cane nak tau tu fir? ish... cane ni nk buat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...