Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, January 12, 2011

Mood berblogging merundum...

ermmm mungkin buat masa ni je kot... dgn keadaan keje yang xmenentunya, kadang2 klu dtg yg urgent semua mau cpt... adatla tu kn... insyaAllah... xjd masalah pun... cuma bila dh byk pk, blog pun kena slow sikit... ni curi masa je sbb dh menghampiri waktu blk... hehehehe... rht jp. apa2 smbung esk plk... dh nk blk. sgt windu ngn my hero... adeh, xsbr nk kiss2 dia... kikikiki.... n esk ada misi yg penting perlu di setelkn... insyaAllah... babahai.... (^_^)

9 comments:

byna said...

waaa...mud berblogging merundum??? huhu.. sbb b xaktf ka..hik

.:. Maa .:. said...

eh, b ada lg??? hehehehe... cuma xbuat entry jah... ni bkn stop ni... curi2 bc blog org lain... hik... tula, sbb b xaktif dh... adoi... down rasanya... ;/

Hezesuze said...

samalah....dsbbkan kebizian melanda hehe

.:. Maa .:. said...

hezesuze: btl tu kak... sya setuju. hehehehe

byna said...

stop buat n3..lebih kurg cm 2la.. igt nk buat 'anonymous' je.. kikiki..xpe curik2 bc.. pngthuan sume 2.. xtau la bile dpt xtve.. byk giles story ni.. huhu..:-/
xpe..kuatkn semangat anda.. b ada kt blkg support..;)

.:. Maa .:. said...

b: cito jah... yg biasa2 xpo... huhuhuhu.... sapo gk dia nk kontrol2 ore berblog? bkn doso... buat alamat lain blog tu... baru dia xtau

Firdaus Kasim said...

copy n paste je.. hehe.. awk, boleh awk letak link saya kt blog awk? nnti saya letak link awk kt bawah post blog saya.leh x? kalau boleh sila reply kt emel saya firdauskasim89@gmail.com atau kt blog sy : http://kisahcintasayang.blogspot.com

Firdaus Kasim said...

thanks kak, sy dah letak link akak kt blog sy.. tp cuba kak check balik url blog sy kt blog kak, time sy klik kuar feedburner la?

.:. Maa .:. said...

ye ke... airyarkkk. jap ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...