Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, January 17, 2011

under construction... sape blh tlg...

masih dlm mood 'mengcantikkan' blog... oke x mcm ni... huhuhuh. klu mood tu dh smpai smua org keliling aku mintak tlg, kpd yg pakar2, tqvm sudi membantu juga pd blogger tegar ini ye....heeee. nk buat sorg2 pelik jadinya, maklumla sya ni xcreatif... hukhukhuk... tp smgt tu ada. heee.... xpe, slow2 kan. nk belajar kena sbr... ni pun dh proses nk ejas yg mana patut... adeh, pk pasal header ni pun 1 hal, nmpak mmg sng, tp ssh oooo mau edit itu pic. mcm2 cara pk... si blogger emma pun sian dia kena pk sama... sori la emma, ssh2 je... ;/ tp xpe, dia creatif, maklumla pakar it tu... sya je hampesss... header tu hasil kerja dia... cun x? cun ke x weiii? hahahaha.... mestilah cun kn... except tuan pnya blog.... huhuhu. design tu yg penting yea... kikikiki, oke, 2 b cont. moga2 pas ni lg tantek blog sya... janji rajin... tul x (^_^)

pssst: sape baik hati nk tlg sya, cane nk bg ruang header luas sket tanpa header terkeluar kwsn bwh tu... penat kecikkan saiz header... masih xjd... hurm.

4 comments:

imz said...

blog dh cntik ni....imz pun nk cr org tlg buatkan header yg cun ckit...hehe...

.:. Maa .:. said...

imz: ala, xkemas lg tu... tlg la... cane nk bg header ngam2 ngn tajuk entry. adessss

ann @ hatiberbunga said...

tu la nyer.. perasan dah header sama ngan emma. hehe.. utk ruang header tu, kena adjust kt coding html dia tu..

.:. Maa .:. said...

pn ann: ye ke... dh tgk kat coding html, tp xjmpa... adehhh... cane ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...