Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, February 22, 2011

Amsyar photoshoot @ faruqstudio...

salam semua... lama xupdate blog..., niat di hati nk cuti hari ni terpaksa cancel sbb kena bertugas e-undi kat fakulti... haduiiii camana blh lupa, nasib baik smpt siap sblm undi mula... kalut, ank bujang ku bg papa bwk kat opis... semput gk la kejar2, tq gak utk maklong amca sudi jg jap... adeh... sian si tecit tu...

ok2, ni nk citer kisah smlm, amca selesai photoshoot wif faruqstudio... heee dh lama uncle faruq offer, ptg smlm baru jd... adeh, tqvm buat smua photografer tambahan... hehehe, korang mmg hebat la, bersimpang siur, mcm2 gaya photografer yea..... adeh... hmm amca lak mood berubah2, jp ok je, jp moncong je.... hehehe, tp oleh kerana uncle faruq n yg lain2 berpengalaman, dpt gk main peranan, n his wife feeqa.... huhuhu, ni antara gmbr yg mama dpt from maklong n acik alina aka photografer tambahan yg masing2 ada dslr canggih manggih.... hehehehe... uncle faruq nyer gambo xdpt lg yea... huhuhu...










tiba2 lak jurugambo suh papa mama posing, klu i tau... i pakai cun2 tau. wakakakaka... hm redah je la...


2 keping gmbo ni amik ngn kamera ciput i je... huhuhu


 
barisan photographer terhebat... sesapa berminat risik2 la yea... huhuhu

(entry draft.. baru publish... -.-)

psssst: tgh tggu gmbo2 gempak si tecit dr photographer... huhuhu.... 


7 comments:

Akmal Baharuddin said...

tomeynyee..jadi model dah budak kecik comel nih.hehe.XD
tak lama lagi leh masuk iklan tv nih kak.wah..

.:. Maa .:. said...

amal: ish... jauh sgt tu... model kecil2 kecilan blh la.... ekekeke

byna said...

w0w amca...encem b0y sungguh..rmai peminat..;)

CuppyCakeMommy said...

sumpah comel..hensem sungguh anak teruna ni..hehe
btw ada educational puzzle kat my blog for amsyar..jom cekidout

.:. Maa .:. said...

byna: huhuhu... Alhamdulillah n tqvm cik su
cuppycakemommy: tima ksh byk2... oke, akn ku terjah... ;)

Hezesuze said...

ish geramnye tgok amca nie...

.:. Maa .:. said...

hezesuze: hehehe... geram mcmana tu ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...