Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, March 4, 2011

2nd Anniversary...

salam...
walaupun 2nd anniversary kami dh seminggu yg lps, nk gak post kt blog ni... (baru dpt upload gmbr kawen.) xberkesempatan nk msk hari kejadian... hehehe, xpe adala kenangan dlm blog ni kan, kan, erm dh dua thn kami hidup sama2, suka duka sama, rasa mcm baru je.... tp mmg baru pun kan.... Alhamdulillah, dikurniakan sorang cahaya mata... terkenang2 hari bersejarah 2 thn lps.... he

22 Februari 2009- hari bersejarah...

♥ 4 ever


ermm.... gmbr xblh msk byk2.... segan lak tetiba.... maklumla, dh lama.... bkn baru... heee...
doa kami :

~ moga murah rezeki kami
~ moga kekal bahagia hingga syurga...
~ moga mendapat anak yg comel dan bijak ramai2 lg
~ moga tabah dan sabar dlm mengharungi hidup berumah tangga hingga akhirnya
~ moga kami dilindungiNYA dr segala perkara buruk
~ moga dirahmati ALLAH
~ moga yang terbaik utk kami
Amin...

Alhamdulillah n syukur... dgn kehadiran buah hati kami yg comel n bijak ini memberikan lbh keceriaan dlm hidup kami, Muhammad Syafiy Amsyar, kehadiranmu xternilai.... -,-
Amanah dr DIA... -,- terima kasih ALLAH...
in ♥ 4 ever...

celebrate? kami cuma beli kek SR 2 slice only.... hihihih our fav kek, banana choc... dapnya... blk umh mkn 3 beranak.... Alhamdulillah (^_^)

8 comments:

Saiful Nazmi said...

tahniah akak... hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary fren!!!

The greatest gift said...

Hepi anniversary....Semoga penuh dengan keberkatan dari ALLAH

.:. Maa .:. said...

saiful, leily, the greatest: tqvm (^_^)

Yan said...

happy anniversary.. dua taun sudah ye.. baru lagi lah tu.. apa nak malu.. akak ni tak ada gambar cung2 macam u.. kalau tak sure lambakkan.. kita tgk pengantin tahun 90 dgn pengantin 2000..cam ne..

.:. Maa .:. said...

k.yan: malu la... muka time sanding tersipu2, penuh dgn kontrol cun... wakakakakaka.... apapn, tqvm kak. erm baru lg kan... he. nk tgk gmbr akak jgk. huhuhu

~terataibungaindah~ said...

happy anniversary. =p

.:. Maa .:. said...

teratai: tqvm ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...