Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, March 11, 2011

Dinner @ Taman Warisan Putrajaya...

Salam smua... harus curi2 masa update blog ni.... masa sgt menjeles kat i skrg ni... kat tmpt keja skrg xleh ngelat dah... sgt terhad masanya, sblm ni ada gak sikit2 camtu.... adoi, tp jap2 je pun.... xkan xleh kot... kan.kan.kan. ;p hahahaha.... skrg ni kt umh ye... ;p

Ni cerita 2 minggu lps rasanya, tp xsmpat nk msk kt blog, jadinya nk jgk cerita ada kt sini, xpela lmbt sikit pun kn. seminggu sblm kejadian ni, my sis yg duk sepang (dulu bangi ;p) msg ckp ada org nk belanja, so setelah dirisik2, cousin i yg duk putrajay... tiba2 je dia..he. khamis mlm jumaat spt dijanjikn, kami pegi la 2 family ke Taman Warisan Putrajaya, best situ, cantik kwsnny, sblm ni dh pegi, tp time preggy dulu... lama dh... huhuhu, bkn sng nk kuar ramai2 gini, masing2 sibuk je.... so, kami2 mem'free'kan diri utk dinner sama2..hehehe. oke, tgk gmbr jom....

time ni dh mam ke lum, lupa lak... hehehe

2 family yg sgtlah rapat, chewah... ;p

cousin i yg selaku tlg serve dinner mlm tu.... mcm VVIP lak... hahaha
aduyaiiii, amca oh amca... ngape kamu aktif beno erk -.-

(^_^)
sorang2 je meround... dasat si tecit ni, lg kejar, lg laju dia, haisshhh -.-

4 comments:

aSmiDar said...

wahhhh...banyak pulak duit pakcik tu ciap belanja lgi..
huhuhu

.:. Maa .:. said...

da, tu la... byk gok abis tu... hehehe, xpo. rezeki lbh belanja la, nanti bertambah2 rezeki mari. xgitu mok buyung? ekekeke

-xdeath said...

hamboih.. :) hehe

terima kasih... ye lawat blog deathnota...

salam ukhwah.

.:. Maa .:. said...

-xdeath... sama2... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...