Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, March 14, 2011

Playground baru Amca... yeay! (^_^)

Pheeeeeeeeeeeewwwwiiiitt! Amca dh ada playground tau... hahahahaha.... lawak tul. gelak sorang2 nk post entry ni. ni cite smlm yea, dihari minggu yg sgt damai, kami 3 beranak xkuar mana pun, lepak kt umh, kms2 umh, msk2, mkn,2 layan ank teruna sorang tu, hahahah.... sonok tau... ;p xyah dh bwk dia main kt playground kt tgh padang nun.kikikik 

ha, pasal playground tu kan, amca sorang je tau main, bgs2... pjg akal bdk tu, hehehehe ;p smbil main2 kt luar umh n papanya duk kms luar umh, si amca ni duk main la sorang2 kat benda alah ni aka playground baru dia. mamanya snap xkira tgh pns ke, tgh msk ke, harus cargas gitu... kahkahkahkah ;p

ni lah playground barunya... best tgk dia main sorang2... ;p

kuar ikut sini oke...

masuk sana lak...

kuar sini.... ekekekeke ;p

haaa, ada x sape2 nk join amca... meh ar umh sya... waidaa' ke, amie ke, luq2 ke.... sure korang xbg ank2 korang main ni kan.... hahahahahaha ;p kebetulan i basuh karpet then sidai kat ampain tu, tu yg redup je bwhnya, tp masa dia main tu karpet dh kering pun.... (^_^) co cuweeett kan... wink! wink! ;p

pstu, msk umh tgk HKLBR, diam je, tgk ulang2, xpnh boring... huhuhu

erm, time ni ler mama pulun setel keja umh...
umh dh clear, karpet suma kena angkut papa jemur. he
shoot dkt2 rupa muka bdk tgh syok lyn cd... cd lain xlyn, upin ipin pun xnak... adeh -.-


9 comments:

Hafida Amy said...

heeee....leh ke luq2 dtg umah amca men same2? hmmm...ala kak, luq2 pun same gak..time org sidai bj, die men sorong2 jauh2 ampai tu..sabo jela..hihi..biorkn aje..(lamenye xjenguk blog korg nih..)

nanie said...

amca cumel laa...lyn hantu kak limah la.,men sndri la.gud boy btul...ikt sapa la ni.huhuuu

.:. Maa .:. said...

fida: nape xleh lak... kita kan geng... chewah, ikut dialog geng upin ipin ;p tu la, skrg masing2 bz erk... hm.

nani: hahaha nani, ikut mama nya... mama nyer pun gud.... ekekeke... *tetiba perasan ;p

Akmal Baharuddin said...

alahai..kreatifnye..ampaian pon leh jadi mainan.hehe.ade ciri2 engineer nie kak.:)

.:. Maa .:. said...

amal: Amin... doa2kanla.... heheheh. amca dh byk ragam, smua benda nk jd tmpt main, pening tul... huhuhu, tp tgk dia sian lak, main sorang2 je.. ;/

dear aifa said...

sweet nyer amca . kalau mcm tuh kak aifa pun nak join jugalah . x pyh nak p'g jln jln dkt playground . berebut rebut nak main buaian semua. playground dkt rmh amca lg best . hihi
: ))

.:. Maa .:. said...

dear aifa... hehehehe, jom la... amca sukeeeeee kwn, sian dia main sorang2... ;)

aSmiDar said...

dgr citer tok ma nk g umah amca bln depan..suka la amca ade kawan...

.:. Maa .:. said...

yo ko da... sdh da la.... huhuh... nk g umh kakak nurin tu... heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...