Jom ikut Amca... (^_^)

Saturday, April 16, 2011

egg allergic

Salam smua.

Semalam ptg jumaat, rezeki Amca, mama waidaa' aka lin sggah umh bg cupcake n egg tart. sdp tul tat telur tu... my peberet tu, ermm buka then dh xpk pjg pun trs suap amca tat tu dulu... nmpk pun menarik, lg2 amca asyik ckp 'nak, nak' je. hmmm dah setengah bijik abs, baru perasan amca dh naik merah2 kat sekitar bibirnya. Aduhaiiii camana la mama blh lupa yg amca ni alergik ngn telur. lupa btl xmain2... sian tgk bibir dia dh bengkak2. tp amca rilek je. apa lagi, cuci mulut amca cpt2, bg minum air n stop bg tat ngn kek tu... adeh... so sowiii sygku... -.-

tgkgmbrnya yg smpt di snap,

ni masa mula2 perasan, mulut tgh comot lg... heeee...

erm, amca rilek je... pastu mula la tgn sapu2 mulut... sian dia, tp jap je. stgh jam pastu hilang...


2 lin, tqvm ye... xsmpt nk  ckp maceh, sbb hjn ptg tu... hiiii, tp syuki dh tq kan... ekekeke... dpt gak rasa kek suprise tata... ;p nyum3.... ;)

3 comments:

Elin said...

ma, ye ker. La amca allergic telur rupenyer. Tp kan tart semalam tu bukan egg tart, blueberry cheese tart. Sedap giler kan. Jiran sblah bg, opis dia ada wat mkn2. Tp dlm cheese tart tu, ada gak buh telur kot. Klu egg tart lagi teruk agaknyer.

.:. Maa .:. said...

egg tart la lin, cuma dia letak blueberry tgh2 kan n cheese... hehehe, amca mmg elegik telur dr baby lg... lupa btl, main suap je... it's oke. jap je.. ;)

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)


http://www.zuwairiaiman.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...