Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, April 5, 2011

Maharaja Lawak - Nabil minggu pertama



jom layan lawak nabil yg gile2 lawak ni... papa amca ulang2 asyik tgk ni kat youtube. last2 i share kat blog kesayangan ramai ni... ekekekeke... ramai ke... sape2 nk ulang tgk, moh ramai2... hehehehe. gelak guling2 beb ;)

10 comments:

Yan said...

Rasanya Nabil je yang high standard. Lain ..hapah..

.:. Maa .:. said...

tula... igt mula2 start kobar2 nk tgk jozan, adeh xmenjadi lak dorang.. nabil gk lawak guling2... hahahha

missz feeqa said...

samalah ngn faruq kak..tiap2 hari lepas jumaat 2 asyik duk tgk je..sabtu tgk..ahad tgk..isnin pn tgk..tp..mmg best pn..huu..

.:. Maa .:. said...

feeqa, hehehehe... itu ikut hari xpe lg feqa, ni papa amca blk keje je, ulang2 psg, nk kemana2 pause jp. pas2 buka lg... hihihihi.... mmg lawak kan... ksr pnya lawak... heee

Elin said...

emmm rasanya kumpulan Balas lg best. kat opis ni..bebudak duk ulang2 tgk Balas. Memang suka diorang drp Raja Lawak,,hehe.

.:. Maa .:. said...

ye ke lin, org xabs tgk la. kang nk tgk lg la.... hee... sini smua suka nabil. ekekekeke ;p

azam aziz said...

ok la lawak nabil nie, tapi bagi aku lawak group jambu lagi best, hehehehe

.:. Maa .:. said...

azam, ye ke. best ke.... hehehe. sya xtgk abs pun cikgu... ni je smpt tgk

~emma~ said...

R2 lagi best..huhu
suke la kat R2..huhu
balas pun best gak..
dulu suke gak tgk nabil tp skrg bile tgk muka die terbayang2 nabil bercium dgn awek die tu..huhu

.:. Maa .:. said...

emma: org mula2 pn kureng skeet ngn nabil ni. tp bila buat lawak, mcm oke je. tu yg lyn gk... r2 pun besh ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...