Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, June 16, 2011

Amca @ Saloon lagi....

Salam, citer  2 hari lepas.... my encem boy ni masuk saloon lg trim rambut yg tebal tu... huhuhu... tp kali ni papa xkasi potong pendek, just trim nipiskan sajo.... ntah yang ke berapa kali dah msk saloon ni, tp kali ni amca sgt2 lah baik... x de menggelupur atau nangis2 atau tarik2 kain atau kepala ikut mana gunting bergerak atau gosok2 mata..... hehehe byk tol atau.... sbb mama dh standby hp nk tunjuk video2 lawak dia time tu... owh! semestinya mama amik kesempatan utk rakam ngn hp mama ini..... hihihihi, dua2 tgn bekerja.... no prob asal amca diam n proses itu akn menjadi kejap.... yeeeeaaaaahhaaa! suke3.... hihihi... ni ha tgk video amca ni.... (^_^)



siap sudaaa...


4 comments:

Akmal Baharuddin said...

memang cumel.:)

.:. Maa .:. said...

hehehe maceh kakak amal ;)

Elin said...

alololo..baiknyer die diam jer. Kat mana ptg ni ma? Bagusnyer dia nk potong rambut..da biasa kot ek.

.:. Maa .:. said...

saloon sblh as salam tu lin. mmg kt situ je. erm dh byk kali trim rambut. tu dh ok skrg ni... lg2 kami 2-2 keliling dia. klu x, tkt gk. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...