Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, July 12, 2011

angin petang dihujung minggu...

Salam.... citer wiken kami.... sabtu tu kami xkuar mana2 pun, maklumla tgh kalut ngn reformasi...huhuhuhu.... cuma ptg je ronda2 kawasan taman n lepak jap kat tepi tasik Green Beverly Hills.... hehehe, sdp btl nama kawasan dia... tasik pun cantik.... sesapa yg duduk kwsn taman sini tau la... heee. tp xsnap plk tasik tu.... seeee..... smbil mkn eskrem... nyum3...

3beranak nek moto blkg tu.... hehehe...

nyum3... dap ;)
baik pnya port... ngeeee~~~~ ;p


Ahad nyer xtvt... memboling @bangi.... ni pun sbb my sis ajak, lum pnh main sesama katanya, erm pegi la kami.... hehehe, lg pun xde plan apa pun semalam.... skt sendi2 ari ni lama xmain pnya psl, tp dh main xde la terlalu merosot prestasinya.... ada la gak pin yg tumbang.... hahahahah ;p

gaya 2beradik main...;p xde pro lgsung kan... erk...

baru smpai time nih... kikiki

tuan ajak ngn ank manja dia... hik

ni ank dara dia yg penuh ayu... comel ;)

ni tuan blog ngn ank manja dia gk.... ngeeeee ;p

peace no war okey.... ;)

weeeeiiiiwwwiiiittt.. swing ;p

sekian, itu lah cerita seringkasnya... more pic @ my fb.... ni entry draft dr hari kejadian sbnrnya.... baru nk edit ni ha..... tata (^_^)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...