Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, August 25, 2011

iftar @ village view (reko) kajang

Salam, masih lg psl puasa... yela selagi xraya kan...hehehe. erm walaupun ada cerita sedih disebalik iftar ini, nk cite gk psl ni... hehehehe, isnin lps, kami bercadang utk berbuka kt luar, pk2 village view restoren @ kajang jd pilihan.. sblm ni dh pnh msk blog rasanya, thn lps rasanya. bln pose gk.... papa amca dh sangkut ngn chiken chop kt situ, kena ngn selera dia la tu... ;p so kira jd kt situ. bila dh tentukan menu apa nk order, i trs kol utk book n trs order. cpt n mudah bila smpai sana kan.... ooppss sblm tu, i ada kol lin tnya psl ni, tup2 dia nk join, i apa lg, ajak la iftar sesama kan... lg meriah. dh janji sume jmpa sana, erm kami bertolak dulu, then dorang lmbt sikit... tggu pnya tggu,dorang lak yg xjmpa tmpt. adush. rupanya slh restoren pegi... kat bangi smpainya... huhuhuhu, frust je... xpe2... kami trskan mkn smbil lyn amca... hehehehe... dh order mkn byk, tp lin xjd join sbb dh lmbt kan... hm xde rezeki buka sama kan lin.... xpela, lain taun kot... k, jom lyn gmbr spjg kt sana. xbyk pun snap...gmbr amca je la... (try utk cite seringkas mgkin) no idea... ;p


tgk ikan besau


air lak... lincah kamu amca, smpai nk msk kepala celah2 tu. tu yg papa pgg

mkn sotong celup tepung... main2 mknnya...

eermmm mama amca yg ayu.... kih kih kih kih ;p

tgk, xlama ddk kt kosi ni... xbest kot ;p

memula mkn sikit...

pastu tgk2, xnk dh... then amik lain mkn sikit lg.... gtu la lagaknya... adesh

sebahagian yg dh siap

erm sementara tggu ciken chop... smpai2 xsmpt amik gmbo, ngap trs sbb dh msk waktu...

itu je... asal msk blog dh, thn dpn blh baca blk mana ye kita berbuka taun lps.... hahahaha. oopppsss menu2 lin tu i tapau then blk suh dia amik, mkn sahur.... rugi je... haish. insyaAllah lain taun ye lin...


2 comments:

Elin said...

huhuhu..sedis...i g VV bangi...sebab ada uda kan. Confident kat sana sbb sll pegi yg bangi pya dr bujang...hmmm takpela, takde rezeki..masing2 dah hangin..berbuka jer la kat situ..abg pelayan kat situ pun sian kt kitorang, siap tya..da makan belum ni..huhu. Next year yer. :)

.:. Maa .:. said...

lin, ada hikmah kot nape kita xsmpt buka sama time tu... xpela..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...